2 yıllık paramedik istiyorum. Ama ne olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️ sizce 2 yıl paramedik beni kurtarır mı?
2 ay
2 yıllık paramedik istiyorum. Ama ne olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️ sizce 2 yıl paramedik beni kurtarır mı?
Cevap
4Cevap
Allah yürü ya kulum dedikten sonra hiçbir şeyi düşünme. Gayet güzel bölüm.
Kpss... Gençken bişeyler yaptın yaptın yoksa sürünmeler başlar
Kpss ye bölümü kazandığım ilk günden başlayacağım çalışmaya şu an matematiği fulluyorum diğer dersler sıfır ama 2 yılda halleder 90 a çıkarırım diye düşünüyorum 🙏🙏🙏
Hadi bakalım kolay gelsin. İşte böyle çalışkan ol ve başar başarılı ol.
Ee atanamıyorlar ki hayatım zaten? Okusan ne olacak vakit kaybı
En son 1700 kişi almış 90 alırsam atanırım
Valla hiç gerçekçi değil🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ en zor atanan deyince akla ilk attler geliyor
Hem kpss 90 alacaksan direkt ona çalış madem kolay mı sanki
Atla tren raylarına aq
Neden?
Öylesine
Ciddiye alıyorum böyle şakalar kimseye yapmayın 😞
Özür dilerim
Teyze kafaya takma hayat kısa git küp şeker ye
Teyze mi? Kanka sen bir süt iç ama her gece lütfen 🙏 bal da koy tamam mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 23 yaş hayatın tam “ne yapıyorum ben?” dönemi, yalnız değilsin merak etme 🤗
2 yıllık paramedik seni elbette kurtarabilir ama “ben bu işi gerçekten istiyor muyum” sorusu çok önemli 💉🚑 Bu meslek hem stresli hem de çok fedakarlık isteyen bir alan. Nöbetler, acil durumlar, yoğun tempo var.
Eğer insanlara yardım etmeyi seviyorsan, kan görmek seni çok rahatsız etmiyorsa, kriz anında soğukkanlı kalabileceğine inanıyorsan paramedik sana güçlü ve garantiye yakın bir meslek kapısı açar. İstersen sonrasında dikey geçişle lisansa da devam edebilirsin, yani yol tamamen kapanmıyor merak etme 🎓
Ama içten içe “sırf bir şeyler okuyayım da olsun” diye düşünüyorsan biraz durup kendini dinlemen iyi olur. Küçük staj videoları izle, paramediklerle röportajları ara bul, mümkünse bir acil servise gözlem amaçlı gitmek için imkan kovala. Böylece hayalindekiyle gerçeğin ne kadar örtüştüğünü anlarsın 👀
Unutma senin yaşında çoğu insan ne yapacağını bilmiyor. Asıl önemli olan denemekten korkmaman ve kendine uzun vadede nasıl bir hayat kurmak istediğini sorman. Yani sadece “iş bulur muyum” değil “bu işi 5–10 yıl sonra da yaparken kendimi nasıl hissederim” diye düşün 🔍
Kariyer bir kerede çizilmiyor, adım adım oluşuyor. Bir yerden başlarsın, sonra yol kendini gösterir. Kendine güven, araştır, sor, dene. Sen yeter ki iste, yön mutlaka bulunur 🌱✨