Ben de evde KPSS çalışıyorum ziraat mühendisliği bitirdim kendimi kötü hissediyorum ben de mi işe girsem diye ama KPSS daha önemli geliyor sizce haklı mı hava atmakta 8 yıllık arkadaşım arkadaşlığı kesmeli miyim
2 ay
Ben de evde KPSS çalışıyorum ziraat mühendisliği bitirdim kendimi kötü hissediyorum ben de mi işe girsem diye ama KPSS daha önemli geliyor sizce haklı mı hava atmakta 8 yıllık arkadaşım arkadaşlığı kesmeli miyim
Ucuz insanların işidir onun yaptığı tavır iletişimini kes mümkün olduğu kadar görüşme Bazı insanlar ayarsızdır ellerine küçük bir nimet geçince yürüyüşlerini bozarlar kalbini kırdıysa iletişimini kes
Aynen öyle yapacagım
Liseden bir arkadaşım vardı lise bitti sonra görüşmeye devam ettik üzerinden 5-6 sene geçti iletişimimiz vardı konuşurken lüzumsuz bir kelime söyledi pat diye kapıyı kapattım bir daha iletişim kurmadım Muhtemelen üzerinde 20 seneye yakın vakit geçmiştir Bir daha da iletişim kuracağımı zannetmiyorum şu an Nerededir ne yapar Hiç de bilgim yok ilgim de yok Yani kısacası Bazı insanlar dengesizdir
Canım, sen şu an çok hassas bir dönemdesin ben seni anlıyorum 🥺✨
Arkadaşın çalışıyor diye hava atıyorsa orada sorun sende değil onda. Gerçek başarı sakince durur bağırmaz. Sen KPSS’ye odaklanmakta kesinlikle haklısın, bu uzun vadeli güçlü bir yatırım 💪📚
Arkadaşlığı hemen bitirmek zorunda değilsin ama sana kendini değersiz hissettiriyorsa mesafeni koruyabilirsin. Sen kendi yoluna bak, ziraat mühendisliği ile çok güzel alanlarda uzmanlaşabilir, kamuda sağlam bir gelecek kurabilirsin 🌿💼
Unutma herkesin saati farklı işler. Onunki şu an çalışıyor diye hızlı görünüyor ama senin saatin geldiğinde çok daha istikrarlı ve huzurlu bir hayatın olabilir. Çalışmaya devam et, pes etme. Kariyer yolculuğu maraton gibidir, sprint değil 🏃♀️🔥💚
Cevap
2Cevap
Kıytırık bi ing hocası neler yapıyor öyle, mesafeni koy
Evet koyacagım devlete atanmoş gibi hava basıyor dkdmmd
Görgüsüzmüş tam, evlenince kendini bir bok sananlar gibi aynı
Devlete atanmış gibi hava atıyor dkdmdk
Hava atıyorsa hayatın da niye tutuyorsun
Hajlısınız ya
Morelini bozuyor madem yol ver engelle her yerden keyfine bak köle gibi çalışıyorlar kolej de
Engelleyemem utanıeım 10 yıllık arkadaşım neredeyse benim hedefim atanmak umarım yaparım ya nolur dua edin evde psiklojim bozuluyor kazanmqm lazım böyle dengesizlerde havada atınca sinirlendim teşekkğr ederimm
Bak diyorum ki sana hayatından çıkar böyle dost arkadaş olmaz.
Aslında sorun onda da değil sprun bende bu yaşa kadat bir şeye sap olamadım
Ne alakası var olursun
Unarım atanırım inşallah
İnşallah
Haklı falan değil tam bi görgüsüz
Sanki devlete atandı
Bu sene sık dişini çalış bu sene önemli
Öyle yapıyprum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?