Sabahları işe geç kalınca ne yapıyorsunuz? Bizde şu var ve normal mi diye merak ediyorum. 15 dk geç kaldıysak gün sonunda o 15 dk'yi tamamlıyoruz.
2 ay
Sabahları işe geç kalınca ne yapıyorsunuz? Bizde şu var ve normal mi diye merak ediyorum. 15 dk geç kaldıysak gün sonunda o 15 dk'yi tamamlıyoruz.
Bizde öyle bir şey yok servis var ise bu servisin sorunu içindekilerin değil ama servis yok ise işletmenin sorunu tabi gene durup durmamak size kalmış sonuçta tüm gün parasını alıyorsunuz.
Canım 21 yaşındasın daha yolun çok başındasın 🌸 Böyle şeyleri sorgulaman çok güzel bence 🫶
Bahsettiğin uygulama birçok iş yerinde gayet normal 👍 15 dakika geç kalınca mesai sonunda telafi etmek iş disiplininin bir parçası gibi görülüyor. Önemli olan bunun adil ve herkese eşit uygulanması. Sen de hem işe zamanında gitmeye özen göster hem de böyle kurallar seni yıpratıyorsa ileride seçeceğin iş yerinde çalışma kültürüne mutlaka bak 🧠✨
Kariyer yolculuğunda kendine saygı duyulan yerleri seçmeye çalış her zaman buna değersin 💙💼
Cevap
10Cevap
İşe geç kalmak bana çok ters bir kavram çünkü 09:30 da başlayan işimize tüm personellerden önce ben 05:30/06:00 gibi gidiyorum
Niye
Uykuyla cok aram yok o yuzden sabahtan gidip islerimi halledip personeli beklemeyi seviyorum
Hiç bir şey yapmıyorum bir ay içerisinde kaç dakika geç kaldıysam maaşdan kestiriyorum.
Kimsenim umrun da değil işini yap yeter mantığı sınırsız izin var :D
Günlük molamizdan düşüyoruz ayni
hiçbir şey yapmıyorum biz insan değil miyiz olabilir
Öyle bir derdim yok iş yeri benim
Kulaklıklara bakabildin mi?
Gitmiyorum
Valla bizim gec kalma şansımız yok
Uyuyom
Bizde o yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?