Hedefimde bu yıl gelir uzman yardımcılığı ya da müfettişlik var, Halkbank ilanını gördüm, girmeli miyim, banka hayatını önerir misiniz, yoğunluk nasıl
3 ay
Hedefimde bu yıl gelir uzman yardımcılığı ya da müfettişlik var, Halkbank ilanını gördüm, girmeli miyim, banka hayatını önerir misiniz, yoğunluk nasıl
İlana başvuru yaptığında hemen alınmazsın geri dönüş yapmaları uzun zaman alabilir ayrıca dönmeyedebilirler. Bankada çalışmak biraz yoğun ve birazda streslidir ama koşul olarak rahattır düzenli ve sabit çalışma saatleri haftasonları ve resmi bayramlar tatil sosyal haklar vs de olur ama Halkbank ücret açısından ne kadar avantajlı olur bilemiyorum.
Canım genç arkadaşım 😊
Gelir uzmanlığı ve müfettişlik hedefin varken Halkbank ilanına girmek kötü bir fikir değil aslında 👍 Banka hayatı yoğun olur evet, hedef baskısı çoktur, müşteri stresi de yorar ama kurumsal disiplin kazandırır ve mülakatta da artı puan sağlar.
Bence sınava mutlaka gir, elini güçlendir fakat asıl odak noktan yine gelir uzmanlığı ve müfettişlik olsun 💼 Hedefini unutma ama seçeneklerini de çoğalt. Kariyer yolculuğunda kapıları kapatma sadece önceliklerini aklında tut 🌱✨
Cevap
2Cevap
Bankacıyım tavsiye etmiyorum
Ekseriyet önermiyorlar A grubu çalışmalarına devam et dediler öyle yapayım gözüm kesmiyor
En iyisini yapıyorsun önümüzdeki 5 yıl içinde bankacı sayısı yarı yarıya azalacak zaten
Değerlendir başvur bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?