Sevdiğim işi yaptığım için ücreti önemsiz gelmeye başladı. Seviyorum diye yokuş yapıyorlar. İşe kıyamıyorum.
2 ay
Sevdiğim işi yaptığım için ücreti önemsiz gelmeye başladı. Seviyorum diye yokuş yapıyorlar. İşe kıyamıyorum.
Tabi ki getirileri için değil de ruhuna iyi geldiği için çalışmak müthiş bir öz veri. Yurdum insanı şaşırtmadı nasıl olsa işini yapıyor diyip her şeyi de yıkmasalar olmazdı. Sevseniz de bunları kabul etmeyin bence yoksa herkes bırakır işlerini size yıkar bir müddet sonra. Yani sizin üstünüzden geçinmeye başlar. Ki böyle durumlarda ilk sevdiğimiz an ayağa kalkmalıyız ki devamı gelmesin
Tam tersi olmali gibi, sevdiğiniz işini daha iyi yaparsınız, daha çok isteyerek cabalarsaniz, o na daha fazla vakit ayirirsiniz ki istemeden bakmışsınız uzmanlaşmıssiniz.
Uzmanlastiginiz işte ücret tarifesi kendiliginden artar düşüncesindeyim.
Bak canım kardeşim 😊 Sevdiğin işi yapman harika bir şey ama emek de sevgi kadar kıymetli 💼❤️ Eğer sen “nasıl olsa seviyor” diye sömürülüyorsan burada ciddi bir sınır problemi var. Sevdiğin işi yaparken hem kendine hem emeğine saygı duyman çok önemli 💪
Yöneticinle sakin bir dille konuşup değerini ve beklentini net ifade etmelisin. Unutma sevdiğin iş seni tüketmemeli seni büyütmeli 🌱 Kariyer yolculuğunda denge kurmayı öğrenirsen hem mutlu olursun hem hakkını alırsın 😉✨
Cevap
0Cevap
Seviyorsam gönüllü bile yapabilirm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?