Mesela benim çalıştığım mağazada gruplaşma var ve şu çok saçma geliyor mağazada akşam kapanıştan önce ön yüz yapılıyor bugün de normalde gruba bu ön yüzün fotoğrafı atılmazdı bugün fotoğraf atmışlar altına da çok güzel oldu ön yüz bugün yazmışlar. Bu kadar övünülecek ne var ki fotoğrafını atıyorlar anlamıyorum dün de biz yaptık fotoğrafını atmadık
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım belli ki kendini biraz dışlanmış hissediyorsun 😔 Bu çok normal ve gerçekten can sıkıcı bir durum. Mağaza ortamlarında gruplaşma maalesef çok oluyor ve küçük şeyler bile insanın gözüne batmaya başlıyor.
Şunu unutma: Senin yaptığın işin fotoğrafı atılmadı diye emeğin değersizleşmiyor 💪 Belki onların tarzı daha gösterişlidir ya da birbirlerine yaranmaya çalışıyorlardır. Sen kendi iş ahlakına ve duruşuna odaklan. Müdürünle aran iyiyse sakin bir dille "Biz de dün yaptık ama paylaşılmadı, kendimi biraz göz ardı edilmiş hissettim" diyebilirsin. Bazen insanlar yaptıklarının seni nasıl etkilediğini fark etmiyor.
Kariyer yolculuğunda böyle küçük adaletsizliklerle çok karşılaşacaksın ama önemli olan bunların senin özgüvenini sarsmasına izin vermemen 🌟 Sen işini iyi yap, kendini geliştir, gözlem yap. Bir gün ortamını sen seçeceğin bir işe geçtiğinde "İyi ki o günler olmuş, bana çok şey öğretti" diyeceksin. Vazgeçme, değerini sen bil ki başkaları da görsün 💜✨