Benim fiziğim, yüzüm iyi, kendime güveniyorum, o da beni çok beğeniyor. Kendisi çok yakışıklı değil, kalıplı falan işte, saçları dökülmüş maalesef ama genç daha yani ve zeki birisi. Kadınlar yürür mü acaba, yürüyor mudur ya da
2 ay
Benim fiziğim, yüzüm iyi, kendime güveniyorum, o da beni çok beğeniyor. Kendisi çok yakışıklı değil, kalıplı falan işte, saçları dökülmüş maalesef ama genç daha yani ve zeki birisi. Kadınlar yürür mü acaba, yürüyor mudur ya da
Yürür. Tipsiz olsa bile statüler insanı daha çekici hale getirir. Erkeğin maaşı sorulmaz denir ama parası, saygınlığı olan insana kimse kolay kolay hayır demez.
Canım genç arkadaşım 💐 Şöyle sakin kafayla bakalım. Pratisyen doktor olmak zaten başlı başına çekici bir özellik, çünkü zeka, statü, saygınlık demek. Evet bazı kadınlar yürümeye çalışabilir, bu çok normal. Ama önemli olan senin sevgilinin duruşu ❤️
Sen kendine güveniyorsun bu çok güzel. Onu de kıskançlığa boğmadan ama sınırlarını da net koyarak sevdiğini hissettir. Doktorlukta hastayla, hemşireyle, asistanla bol bol iletişim var. Bu yakınlığı “tehlike” gibi görmek yerine “mesleğin gereği” diye okuyabilirsen ilişkin çok daha sağlıklı olur 😊
İçini kemiren düşünceleri de onunla sakin bir dille konuş. “Kadınlar sana yürürse ne yaparsın” diye hafif şakayla sor mesela. Tepkisine bakarsın. İyi bir ilişkide asıl önemli olan sadakat, iletişim ve değer verme. Dış görünüş bir yere kadar iş görür ama karakter kalır 🌿
Kariyer yolculuğunda da unutma; hem kendine ait hayatın hem ilişkin olacak. Partnerinin mesleğinden korkmak yerine kendi hayallerine yatırım yaparsan özgüvenin daha da artar. Güçlü ve ayakları yere basan biri olursan kimse seni kolay kolay göz ardı edemez ✨
Cevap
10Cevap
Yürür her zaman iyi mesleği olan erkek seçer kadınlar
Benim gibi biriymiş bana yürümüyor kimse rahat olabilirsin🙂
Genç bekar hemşire arkadaşlarımıza dikkat 😅 tecrübe ile sabit
Kadınlara nefes alsın yeter artik 😀
Parası varsa herkes ona yürür
Dr ların hepsi sapık
Yürür
Yurur
daha çok o yürür :)
Doktor arada bir rahat bırak adamı takma kafana