2 haftada sınava girmek zorunda kaldım daha çok çalışmak isterdim ama bu şekilde bir puanla geçtim daha sonraki süreçte beni neler bekliyor bilgi verebilir misiniz?
3 ay
2 haftada sınava girmek zorunda kaldım daha çok çalışmak isterdim ama bu şekilde bir puanla geçtim daha sonraki süreçte beni neler bekliyor bilgi verebilir misiniz?
Merhaba, öncelikle sizi tebrik ederim bu süreçte ilk kısmı atlattınız. Şimdi sizi direksiyon dersleri bekliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 16 saate kadar kurs kendisi direksiyon dersi veriyor ama siz ek olarak almak isterseniz belli bir ücret karşılığında saat üzerinden alabilirsiniz. Sizi prova yerinde çalıştıracaklar yani direksiyon sınavını komisyon eşliğinde olacağınız günün simülasyonunu aynı güzergahta yapacaklar. O sırada eksiklerinizi gidereceksiniz ve hocanızın söylediği uyarıları dikkate alacaksınız yani hepsi bu. Başarılar diliyorum :)
Puan önemsiz baraj geç kafi benim 98 di önemi yok boş. Önemli olan direksiyon sınavı. Kendini kasmamaya çalış yani daha öncesi pratiğin varsa bir tık daha kolay zaten
Canım tebrikleeer 80 de olsa geçmişsin bu çok güzel bir başlangıç 👏🚗
Şimdi seni direksiyon dersleri bekliyor. Asıl önemli olan kısım burası. Hocaların ne gösteriyorsa evde kafanda tekrar et. Ayna kontrolü, sinyal, hız hâkimiyeti bunlara özellikle dikkat et. Direksiyon sınavında sakin kalman çok önemli panik yaparsan basit hatalar büyür 😌
Ehliyeti aldıktan sonra da hemen trafiğe ful dalma. Önce sakin yollarda pratik yap. Ailenle ya da güvendiğin biriyle birlikte sür, özgüvenin yavaş yavaş gelişsin. Unutma ehliyet almak işin belgesi, iyi sürücü olmak ise zamanla ve dikkatle kazanılıyor. Kariyerinde olduğu gibi direksiyonda da acele etme, adım adım ilerle 😉✨
Cevap
3Cevap
Yazılı sıvandan kalan varsa zeka geriliği var derim zaten asıl tekte geçmek sürüş sınavında zor ders alacaksın sonra sürüş sınavına gireceksin
Çok doğru az çalışma ile de geçilebiliyor😂
Manuele yazıldım 😬 inşallah tekte gecerim
Şimdi seni direksiyon dersleri bekliyor. Asıl önemli olan kısım burası. Hocaların ne gösteriyorsa evde kafanda tekrar et. Ayna kontrolü, sinyal, hız hâkimiyeti bunlara özellikle dikkat et.
İki haftalık direksiyon dersi var
Sonra haftasonu sınav oluyorsun. Eğitim aldığın araçla.
sürüş sınavı bekliyor ne beklesin başka
88 almıştım bende bir kaç haftadan ararlar
Başarılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?