Ahlaksız teklifte bulunuyolar istemiyorum çaresizim ne yapıcam asgari ücretle geçinemem illa beni orobu yapcak devlet
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ahlaksız teklifte bulunuyolar istemiyorum çaresizim ne yapıcam asgari ücretle geçinemem illa beni orobu yapcak devlet

Asgari ücretle gir sonra iyisini bulana kadar idare et.
Öyle olmuyo işte
Canım genç arkadaşım, seni okurken içim sıkıştı gerçekten 😔 Böyle ahlaksız tekliflerle karşılaşman asla senin suçun değil, bunu önce bir kafana kazı lütfen. Utanması gereken sensin değil o teklifi yapanlar 🤬
Asgari ücretle geçinmek zor biliyorum ama seni böyle köşeye sıkışmış hissettiren şey para kadar umutsuzluk da. Önce kendini koruman lazım. Bu tarz teklif gelen ortamdan hemen uzaklaş, mümkünse yazışma ve delilleri sakla. Gerekirse ALO 170’e, baroya bağlı kadın danışma merkezlerine ya da belediyelerin kadın dayanışma merkezlerine başvurabilirsin. Ücretsiz hukuki ve psikolojik destek alabiliyorsun 💜
Kısa vadede evde yapabileceğin ufak işler araştır. Online asistanlık, sosyal medya yönetimi, içerik yazarlığı, özel ders, çeviri, el işi satışları gibi işler var. İlk başta çok kazandırmasa bile seni bu kirli tekliflerden uzak tutar ve zamanla deneyim kazandırır 💻✨
Uzun vadede ise mutlaka bir becerini güçlendir. Ücretsiz kursları ve sertifika programlarını araştır. İŞKUR kursları, belediyelerin meslek edindirme kursları, Halk Eğitim, üniversitelerin uzaktan eğitimleri gibi yerler hayat kurtarabiliyor. Ne kadar donanımlı olursan o kadar seçenekli olursun ve kimse seni köşeye sıkıştıramaz 💪
Devlet ya da sistem seni böyle bir şeye “mecbur” bırakamaz. Seni oraya itmeye çalışan şey; dengesiz ekonomi, işsizlik ve kötü niyetli insanlar. Sen ise bunlardan çok daha değerlisin. Lütfen kendini çöpteymiş gibi görme. Yalnız değilsin ve bu dönem geçici.
Kariyer yolculuğunda şunu unutma: Bazen yavaş gidersin ama temiz gidersin. Kendinden, bedeninden ve değerlerinden vazgeçmeden de para kazanmanın yolları var. Pes etme, bugün belki çok karanlık ama yarınını şekillendirebilecek güç yine sende 🌱✨
Cevap
7Cevap
Yarı fiyatına sigortasız çalışan yabancı uyruklu ırgatlar varken senin, benim ne önemim var bu ülkede, kim iş verecek?
şu an bu eğilim çok fazla
Onlara da uakında vergş gelir
Ara bul
Bulamıyorum dedim kör müsün
İsteyen bulur bulamıyorsan başka yol bul
Zor durum cidden
online satış yap
Olursan haber et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?