16 yaşımdan beri çalışıyorum ve sanırım 15'ten fazla farklı işte çalıştım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ay16 yaşından beri bu kadar çok iş denmek gerçekten takdire şayan! Ben de genç yaşta çeşitli işler denedim, her biri farklı bir perspektif kazandırdı. Bu deneyimler seni çok yetenekli biri yapmış olmalı.
22 Yorumla- 4 ay
Birçok faydasını gördüm kesinlikle
- 4 ay
sen kac yasindasin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ay16 yaşından beri part time çalışıyordum bir seye ihtiyacım oluyordu babam git kızım iki gün işe (tekstil) al istediğini derdi hep ilk telefonumu bile adam gibi o zamanlarda almıştım okuyordum çünkü ve Çin malı telefonlar alıyordu babam rezil oluyordum hep siniftakilere. üniversite bitince kendi mesleğimi 23 yaşından beri yapıyorum işte ablamda bende böyle böyle büyüdük şimdi kardeşime herşeyi alıyorlar ama ya da belkide o aldirmasini biliyor biz görüyorduk tabi tabi ekonomik kriz var aileyi zorlamamak için biz kendimizden fedakarlık yapıyorduk ama o şimdi görüyor herkes birşeyler alabilecek ekonomik özgürlükte istediği herşeyi yaptırıyor ben mesela geçen sene doğum günümde çizme almıştım 4 bine annem paraisni bana ödettirmisti. Bu sene kardsime 6 bine annem ödedi çizme aldı şokum hala
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. çocukluğumdan beridir. düzenli değil tabi çoğu yerde kısa dönem çalıştım. 10 farklı iş olmuştur herhalde. tabi üniversiteden mezun olana kadar maalesef günübirlik yaşadık. çok değil biraz aklı başında bir genç olsaydım bugün çok daha farklı noktalarda olabilirmişim. o çalışmanın bir karşılığı olmadı anlayacağın
00 Yorumla
4 ayGayet güzel bende 14 yaşlarında başladım ilk işimde bileğimi kırdım sonrasında mobilyacılık yaptım mağazada 16 yaşımda buzdolabı sırtlanıyordum kotu günlerdi geçti gitti.
22 Yorumla- 4 ay
Geçmiş olsun
- 4 ay
🤲
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
SivisPacemParabellum sen bayağı emek vermiş bir genç adamsın 😊 16’dan beri çalışmak ve 15’ten fazla iş değiştirmek kolay değil. Bu kadar farklı iş seni hem dayanıklı hem de uyumlu yapmıştır 💪
Bunu kariyer yolunda avantaja çevirebilirsin. CV’ni hazırlarken kazandığın becerilere odaklan. Her işten aldığın dersi düşün. Yolun uzun ve tecrüben sandığından çok daha değerli 🌱✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
63Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,7b cevap paylaştı.
u 4 ay17 de başladım ilk.
10 Yorumla 22 yaşında başladım, 28 yaşında sağlık problemi nedeniyle bıraktım. Sadece kendi mesleğimi yaptım. Şimdi de güzellik uzmanı olayım diyorum jshsha
11 Yorumla- 4 ay
Başarılar, yakışır 👏
Gizli Üye(30-35)4 aynerdeyse her sene 1 iş ya da sektör değiştirmişsin. Bu senin güven vermeyen biri olduğunu gösterir bu kadar çok iş değiştirdiğini söylersen bir süre sonra sana kimse iş vermez
31 Yorumla- 4 ay
Bu işlerin çoğu geçici zaten, mesela inşaatta gece bekçiliği için 4 aylığına adam arıyorlardı. Ben de giriyordum
Öğrenci yıllarımda böyle geçici işler işime geliyordu
93 den beri aklım erdi ereli çalışıyorum ustamın biri geçenlerde vefat etti çok üzüldüm küçücüktüm sanayi de çalışırdım
11 Yorumla- 4 ay
👏👏
Arada sırada çalıştım ilk 16 yaşında kendi isteğimle çalıştım Sonra şu an sınava hazırlanıyorum çalışmıyorum şükürler olsun ailem destek veriyor yani çok bir kaybım yok bence seneye her türlü çalışıcam zaten
210 Yorumla- 4 ay
@pinkmood 16 yasindami calistin
- 4 ay
ne is yaptin ki
- 4 ay
su an kac yasindasin
- 4 ay
parasütcümüsun
- 4 ay
merakliyim tabi bebek gibi guzelsin yaaa
- 4 ay
@hoca_samil200 ya sal şu kızları her dişi gördün mü yaşını sormuşsun bu kadar mı yokluktasın
10 yaşındaydım, traktörü bi çocuğun kullandığını görmemeleri için camlarını filmle kaplatmıştık. O zamandan beridir devam ediyorum. Buralara makine mühendisi olabileceğim dereceleri bırakarak geldim. Zamanında işimi ve fikirlerimi beğenmeyenlerin kızları şimdi bana yazıyor.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayMaşallah kardeşim. Çalışan insana çok saygı duyarım.
Ben 22 yaşımda başlamıştım.
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler 🙏
u 4 ayBen koca parası yoyenlerdenim. Geçen yıl çalışayım dedim yok benlik hiç değil.
15 Yorumla- 4 ay
Gerçi kocamın parasından çok babamın parasını yiyorum diyebiliriz 🙃
- 4 ay
Allah eksiltmesin 😀
- 4 ay
Amin çok amin😀
- 4 ay
Açık söxlü bir kadın sonunda
- 4 ay
baba parası nasıl yiyon vefat etmedi mi?
Gizli Üye(30-35)4 ayHayatim boyu hiç çalışmadım:) hep baba parası kira parası faiz falan :) gezmediyim şehir ülke kalmadi keyf yaptim hep , ama artik çalişmayı düşünüyorum çalişmakdan kastim bi butik açıcam yine kendi işim olcak yani, sabah metrobüddeki insanları görüyorum bazen tiklim tiklim insanlar sabahin karanliginda nasil işe gidiyor ya 300-500 dolar için valla acınası bi durum
11 Yorumla- 4 ay
Abla herkes sen gibi zengin ya da şanslı değil maalesef
Gizli Üye(25-29)4 ay18 yasında basladım 4 farklı yerde çalıştım kısa dönem şu an sınava hazırlanıyorum
26 Yorumla- 4 ay
KPSS mi?
Cevap sahibi4 ayEvett
- 4 ay
Başarılar
Cevap sahibi4 ayTeşekkürler
- 4 ay
ailenmi istedi calismaya
- 4 ay
kac yasindasin ki sen
Gizli Üye(18-24)4 ayBu kadar uzun süre çalıştığım tek şey ders. 7 yaşından beri öğrenciyim
211 Yorumla- 4 ay
Hepimiz o yollardan geçtik
Cevap sahibi4 ayİnşallah benim bu yol da biter başka yollara çıkabilirim
- 4 ay
Benim öğrencilik hayatım 21 yıl sürdü hiç bu kadar şikayet etmedim. Biter biter sabret 😀
Cevap sahibi4 ayNasıl 21 yıl oldu yüksek lisans falan mı yoksa tıp mı okudunuz? Şikayetten çok yorgunluk benimki. Ya da geleceğe, bilinmeze olan merak
- 4 ay
Doktora
Cevap sahibi4 ayDoktora zor mu? Kendi alanımızın dışına çıkabiliyor muyuz?
- 4 ay
Zor tanımına göre değişir ama uzun ve istikrar isteyen bir süreç. Doktora yapabilmek için lisans sonrası yüksek lisans yapmak gerekiyor. Tabii tezli olmak zorunda. Yapabilmek için ALES puanı, yabancı dil puranı ve okulun yaptığı bilim sınavından iyi bir puan almak gerekiyor. Yüksek lisansta daha kolay ama mesela doktorada YDS puanın yoksa asla yapamazsın. Bazı üniversiteler TOEFL puanı ister. Doktora en az 4 yıl sürer ve yazacağın tez çok önemlidir. Araştırma, kaynak ve emek ister. Doktora süreci, lisans sürecinden en az 20 kat daha zahmetli bir iş. O yüzden araştırma yapacağın alana ilgin yoksa eziyet gibi gelir
Cevap sahibi4 ayBilim sınavı mı dediniz? 😍 Yeni bir yol göründü bana teşekkür ederim. İlgimiz olan alan başka dalda olsa da yapabiliyoruz o zaman? Sadece gerçekten öğrenmek ve azimli olmak gerekiyor sanırım. Sınavlar hep olacak zaten ama tez zorlayabilir biraz. Bir de bu süreçte (doktora dönemi mesela) eğitim alıyor muyuz? Yoksa o kendi başına uzmanlaşma dönemi gibi mı daha çok?
- 4 ay
Bağlantısı varsa farklı bölümde yapabiliyorsun evet. Yüksek lisans ilk yıl ders vardır, ikinci yıl tez yazılır ve üç yıla kadar uzar. Doktorada ilk yıl ders vardır, kalan üç yılda tez yazılır ve 8 yıla kadar uzatılabilir. Doktorada ara ara TİK toplantıları olur. Yani tez izleme heyeti bugüne kadar ne kadar ilerleme katettiğini sorup sıkıştırır.
Cevap sahibi4 ayÇok teşekkür ederim deraylı olarak araştıracağım da 🥳
- 4 ay
Rica ederim
- Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı.
4 ayFiili olarak bakarsak ilkokul yıllarımdan beri çalışıyorum. Profesyonel olarak ise 29 yıldır aralıksız çalışıyorum.
10 Yorumla Valla kendimi bildim bileli çalışıyorum tatil nedir bilmiyorum shshhshd
10 YorumlaFakülte yıllarından beri. Öğrenci iken 20 yaşında başladım çalışmaya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay23 yasinda atandim. 25 yasindayim. Calisiyoruz simdilik bakalim. Kafamda alan degistirme gibi bir sey var ama tekrar kpss kasmak falan gozum almiyor.
10 Yorumla
4 ay19 Yaşımdan itibaren aktif olarak ticaretle ilgileniyorum.
10 Yorumla18 den beri kendimi geçindiriyorum hiç bi destek olmadan.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı. 8 yaşından beri her okul tatilinden başayarak bugüne kadar.
10 Yorumla
4 ayÖğrenim hayatımda tatillerde çalıştığımı varsayarsak, 11 yaşımdan beri. Tamamiyle iş hayatına 22 yaşında atıldım, uzun yıllardır çalışıyorum kısaca 😅
00 Yorumla
4 ayBabam beni zorla çalıştırdı 5 sene önce beni mahvetti elim mikrop kapatarak çalıştım ben sonrasında rezillik içinde neler yaşandım kimse bilemez
17 yaşımdan başladım 18 yaşımda bitti hem okulda ders çalıştım hemde okul içinde kafede çalıştım sakın kafede çalışma rezalet orası00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 625 cevap paylaştı. 9-10 yaşımdan beri çalışıyorum. Ama bunun büyük çoğunluğu aile hesabına çalıştığım zamanları kapsıyor. Kendi hesabıma ise yaklaşık 4 yıldır çalışıyorum.
00 Yorumla
4 ay26 . Uzun yıllar iş hayatında olan biri olarak neler tavsiye edersiniz tecrübe hayat tavsiyesi
14 Yorumla- 4 ay
"Biz bir aileyiz" diyen yerlerden uzak dur. Görev tanımını en başta kesin dile getirmeyen yerlerden uzak dur. "Esnek mesai saatleri olabilir" diyen yerlerden uzak dur. Eğer özelde çalışacaksan mümkünse kurumsal bir firma olsun ama hepsi de aynı değil, Türkiye'deki kurumsal firmalar Avrupa ülkelerindeki gibi değil. Yine aralarında en iyisi Koç'un firmaları.
- 4 ay
Peki kpss hakkında ne tavsiye edersin mulakatlı alımlara hazırlanmaya gerek var mı
- 4 ay
Yoksa yüksek puan alıp merkezi puan ile atanmak daha mı mantıklı
- 4 ay
KPSS hakkında pek bilgim yok
4 ay7 yaşımdan beri yaz ayları çalıştım okul bitene kadar. 7 yaşında ne yaptın derseniz yer sildim temizledim. Çay servisi yaptım amcamın dükkanında.
00 Yorumla14 yasımdan beri hatta okurkende calıstım hep ve iyi ki erken baslamısım tecrube sadece çalışarak oluyo eğitim vs biyere kadar kendi alanında
00 YorumlaBen her çalıştığım işten çıktım en son 1 ay dayandım cocukken de çalışmadım çalışmayı isterdim ama benden kaynaklı
00 YorumlaKacinda vasıf kazandın. hel vasıfsız isen boşa çalış misin
01 Yorumla- 4 ay
Çoğu öğrenci iken, geçici
4 ay~ Kesintisiz çalışma hayatım 29 yaşında başladı, öncesinde bir 4 yıl falan vardır ama yaş olarak net hatırlamıyorum ~
00 Yorumla16 yaşımdan beri, çoğu sektöründe çalıştım. 4 senedir de kafamı dinliyorum ama sıkıldım artık tekrar çalışmak istiyorum.
00 Yorumla
4 ay12 yaşımdan 16 yaşıma kadar yalnızca yaz tatillerinde çalıştım. 16 yaşımdan beri ise tam zamanlı çalışıyorum.
00 Yorumla20 li yaslarımdan beri garsonluk tezgahtarlık hammaliye inşaat yapmadığımiz is kalmadı
00 Yorumla
4 ay21 yaşımda iş hayatına atıldım, 12 yıldır aktif olarak çalışıyorum.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı.
4 ay15 yaşımdan itibaren çalışıyorum 3. iş yerimden emekli oldum ve hala çalışmaya devam ediyorum
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ay10 yaşında komşumuzun oğlu ile kahvelerde mısır satmaya başlamıştık 😎
00 Yorumla
4 ayAynen bende çok fazla SSK primim var neredeyse emeklilik yaşım geldi
01 Yorumla- 4 ay
16 yaşından beri sigortalı öncesinde sigortasız çalıştım bende bu arada
4 ay10 yaşımda başladım halen çalışıyorum zengin olamadık 😂
00 Yorumla11 pederin yanında başladım hala devam ediyor
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.
4 ayHiiiiiç çalışmadım father parası yiyorum falan
00 Yorumla
4 ay13 yaşımdan beri çalışıyorum yaz tatillerini hep çalışarak geçirmiştim
00 YorumlaHayatımda sadece 2 ay 1 hafta çalıştım O da 23 yaşında oldu
00 Yorumla
4 ayBilmem hiç çalışmadım 11 yaşındam 14 yaşıma kadar babamın yanında çalıştım o kadar
00 Yorumla
4 ay19 yaşından beri aynı işiyapıyorum şükür.
14 Yorumla- 4 ay
Başarılar 👏
- 4 ay
Teşekkürler
- 4 ay
Ne iş yapıyorsun
- 4 ay
@KelebekBlossom kamuda bilgisayar teknisyeniyim
4 ay16 staj ve yazları
Fiili olarak 22 yasımdan beri calısıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKazancım tutarsız olsa da 19 yaşımdan beri ticaret yapıyorum kendi imkanlarımla.
10 Yorumla
4 ayLiseyi bıraktıktan sonra işe başladım neredeyse 20 sene olmuştur
10 YorumlaHep çalışıp çalışıp yarıda bıraktım. Ne kadar çalıştım bilmiyorum 🙂
10 Yorumla
4 ayHayatta kalmaya çalışmak. yaşama tutunmaya çalışmak.. Çok acımasız bu kadar diyim.
10 Yorumlaİlk okul 5den bari manavda sigorta yap dedim olmaz dedi sömestirde 76 yaşındasın yarın birgün ölcen dedim yine olmaz dedi sustum yoksa eytden emekliydim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBen 22 yaşında başlamıştım mezun olur olmaz o yüzden çok ta iş bilmiyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBen hayata o kadar geç atıldım ki 28 yaşındayım hayatı görüp uyanamadım geç kaldım hani uyanmış olsam bile iş işten geçti artık
4 ay11 yaşında cobandim tabi buna çalışma denirse kendi işimizde 16 yaşına kadar çoban olarakndevam ettim sonra şehirde 21 yaşında kendi işimi kurdum
00 Yorumla
4 ay13 yaşımda teyzemin kuaföründe çalıştım 20 yaşında da kemdi kuaförümü açtım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay22 yas babam öldükten sonra
12 Yorumla- 4 ay
Başın sağ olsun, kolaylıklar dilerim
Cevap sahibi4 ayTeşekkürler ederim
Gizli Üye(25-29)4 ayMaddi durumun nedir bu durumda
14 Yorumla- 4 ay
İyi çok şükür
Cevap sahibi4 ayDetayları alalım
- 4 ay
1 evim var, 2 olacak yakında inş
Cevap sahibi4 ayHım MAŞALLAH
4 ayİlkokula başlamadan bile önce
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı.
4 ay23 yaşında başladım işe
10 Yorumla
4 ay13 yaşımdan beri esnafım
10 Yorumla
4 ayçalışmıyorum dahaa birkac yil sonra baslarim
10 Yorumla
4 ay15 senedir çalışıyorum
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 405 cevap paylaştı.
4 ay16 yaşımdan beri.
10 Yorumla
4 ayKendimi bildim bileli ama para kazanmaya 15 yaşında
00 Yorumla13.14 yaşında başladım 1 aydır çalışmıyorum sefasını sürüyorum
01 Yorumla- 4 ay
Ne iş yaptın bu kadar sene merak ettim
- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi