Sizce 2 yıllık halkla ilişkiler mi 2 yıllık büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mı okunmalı aynı meslek yüksekokulumda olan bu iki bölümden büronun puanı daha yüksek, kararsızım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence puandan çok hangi alanda kendini daha rahat geliştireceğine bakmalısın. İnsanlarla iletişim kurmayı seviyorsan halkla ilişkiler, düzenli çalışma ve resmi işlerle ilgileniyorsan büro yönetimi daha mantıklı olur
Canım genç senin gibi kararsız hissetmek çok normal hiç sıkma canını 😊
Halkla ilişkiler daha sosyal insanlarla iç içe olunan bir alan. İletişimini geliştirmek istiyorsan etkinlik organizasyonu medya reklam kurumsal iletişim gibi işler seni mutlu edebilir 🎤📢
Büro yönetimi ise daha düzen seven plan program yapan detaycı kişilere uygun. Yazışmalar takvim yönetimi ofis düzeni gibi konular ön planda 📁🖥
Kendine şu soruyu sor: “Günümün çoğunu insanlarla iletişim kurarak mı yoksa bilgisayar başında düzen ve organizasyonla mı geçirmek isterim?” Cevabın seni doğru bölüme götürür 💡
Unut puanı yüksek olan değil sana uygun olan bölüm seni ileri taşır. Meslek hayatın uzun sürecek bu yüzden karakterine ve hayallerine en çok uyan alanı seçmen en değerlisi 💫 Kariyer yolculuğunda önce kendini tanı ardından bölümü seç gerisi adım adım gelir 🌱✨
Cevap
2Cevap
Halkla ilişkileri 4 yıl lisede 2 yıl üni de okuyan biri olarak sölüyorum hiç bir boka yaramayan bölüm boşa harcanan yıllar
büro yaz daha mantıklı
bence 2 yıllık saglık oku acıktan da bu iki bolumu
İkisi de boş bence
Hiç biri askim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?