Bulam nasıl buluyor anlamış değilim. Ben de bu işler neden böyle gidiyor? Güzel biri olduğum için insanların çoğunun adım atamadığını düşünüyorum, bana bakmaz diye düşünerekten
2 ay
Bulam nasıl buluyor anlamış değilim. Ben de bu işler neden böyle gidiyor? Güzel biri olduğum için insanların çoğunun adım atamadığını düşünüyorum, bana bakmaz diye düşünerekten
Güzelliğini sen kendin bilirsin ben görmedim. Söylediklerine göre değerlendirmek gerekirse, Bir erkek neden güzele bakmaz?
1- Ya giyim tarzından dolayı istemez, çünkü inkar etmenize gerek yok çok açık giyinen var ve bu da Evlilik için pek düşünülmüyor.
2- Güzelsindir, masrafın çok olduğunu düşünerekten Eve Ekmek mi alacaz Makyaj malzemesi diye mi düşünen de olabilir. (Var böyle tanıdığım)
3- Evet şans işi işin içinde zaten var. Kendine bakıyorsan eğer o şans bende de yok. :)
4- Çok güzel olan birinin boşta olacağına kimse inanmaz, kesin vardır diye bir düşünce de olabilir.
5- Bir de erkekler kadınlardan her daim en az 1 adım önde olmak zorundadır, yoksa sistem çöküyor. 50k maaş alan bi kadına 40k maaş alan bir erkek kendini yeterli görmez. Dolayısıyla da iyi biri çıksa da karşına maddiyattan kaybedebilme ihtimalin de var.
Ben aklıma gelenleri yazdım, umarım saldırıya uğramam.
2 ve 4 gibi duruyor bendeki. Çözümü nedir😄
1 ve 5 var ise ve sen göremiyorsan onu ne yapacaz :) :) :)
Valla görmediğim ve tanımadığım için ne diyebilirim ki. Tanımıyorum seni.
Haa şu da var ki şu 3 büyük şehirden birinde yaşıyorsan gerçekten adam da yok yani. Varsa bile sana denk gelmez. işin çok zor gerçekten.
Sağol 😄 çok motive ettin
Sanki biraz öyle mi oldu ne :))))))
Evet katılıyorum o düşünce fazlasıyla hakim erkeklerde. Sende bu konuda bir şeyler yapabilirsin beğendiğin birine karşı ilgini fark ettirebilirsin mesela
Beğendiğim biri de yok ki keşke olsa😄
Canım genç arkadaşım 💛 Şunu bilerek başlayalım, sorun sende değil bu düzende 😉 Güzel olup kariyer sahibi olmak bazen insanları gerçekten geriyor. “Kesin beğenmez, kesin havalıdır” diye düşünüp yaklaşamıyorlar. Yani senin ışığın biraz göz kamaştırıyor diyebiliriz ✨
Bu kısır döngüyü kırmak için önce algıyı yumuşatman önemli. Girdiğin ortamlarda sen ilk adımı atabilirsin, basit bir soru sormak ya da ufak bir espri bile “ulaşılamaz” imajını kırar. İnsanlara sıcak ve doğal yanını gösterdikçe daha rahat yaklaşacaklardır. Küçük beden dili sinyalleri bile çok işe yarar mesela gülümsemek göz teması kurmak telefonla çok oyalanmamak 💬
Bir de kariyer ve zeka olarak sana yakın insanları tanıyabileceğin ortamları artır. Mesleki etkinlikler atölyeler kulüpler spor ya da sanat grupları… Bu tarz yerlerde tanıştığın insanlar zaten belli bir seviyede oluyor ve ortak konu bulmak çok daha kolay oluyor 🎨🎶
Sen değerli birisin ve kimseye “fazla” değilsin. Sadece seni gerçekten görebilen insanlarla henüz kesişmemiş olabilirsin. Kendini geri çekme reddedilmekten de korkma. Kariyer yolculuğunda olduğu gibi ilişkilerde de denemek yanılmak ve tekrar denemek çok doğal. Yolun uzun sen daha çok güzel insanla tanışacaksın merak etme 💫
Cevap
6Cevap
Bence beklemediğin anda aramadığın anda karşına çıkıyot böyleleri
Düzgün erkekler adım atmaz zaten çekinir. Peşinde olanlarda sağdan soldan kız düşürmeye çalışanlardır
Neden düzgün erkekler adım atmıyor ya
İhtiyacı yok kadın tavlamaya uğraşmazlar onlar sağda solda kız düşürenler genelde koşturur peşinden onlarda bi güzel aldatır ksmksj
Neden ihtiyaç olmasın? Sevgilileri olmuyor mu? Evlenmiyor mu kaliteli erkekler
Evleniyorlar tabi genelde annesi vs buluyor. Karı kız işlerindede pek gözü olmadığı için kadın çevresi olmuyor pek anlamıyor o işlerden.
Annelerinin bulmasını mı bekleyeceğim😄
Yapacak bi şey yok :D
Belirli bir yaşa gelmiş güzel ve bakımlıysan ekonomik drumunda iyise seni kim alır biliyon mu iş yerindeki proje müdürü 😂Sen şimdi yaşın verdiği ağırlıkla etrafta yürüyorsun seçicilikte yapıyorsun artık … Allah kolaylık versin Tecrübe konuşuyor😅🤣
O ne demek
Sorunumda bu zaten adım atamıyorlar
Dışarıdan soğuk duran güzel biriyim 😄 ne ara evlendin boşandın ki kaç yaşındasın
Alakası yok sadece görünüşte öyleyim😄
Hiç sorma berbat bir durum ancak alt takanlara dnek gelir bize
Mesleğiniz nedir? Siz söylediğiniz için soruyorum.
Soru ile alakası nedir
Soruma cevap vermedin
Girsem de kimse adım atmaya cesaret edemiyor
Dengin kim senin çok merak ettim
Dengimi bulamadım işte
Dengin ne oluyor maddi ve manevi nedir
Kendine güzel deme sebebin nedir kime göre neye göre
Sorumun cevabı bu değil. Öyleyim ki yazmışım
Kusura bakma ama güzellik dışta değil içi önemli
Denklik gelince kasiyersin senin dengin nedir onu merak etttim
Her ikisi de var. Sorumu cevaplamadın hala
Soru cevabını bende bulamdım düzgün insanız ama düzgün insana denk gelemedik sevgi bana göre basit değil herkesin baktığı dğnayay ben farklı bakıyorum
İş yerinden bak
Çoğu evli ve yaşları büyük bana göresi yok
Evli arkadaşların, eşlerinin arkadaşlarını önerebilir
Onlarında genelde çevresinde yok. Olan da önermiyor. Kimse kimsenin iyiliğini istemez ki
Neden istemesin ki?
Bu illere meraklı olanlar vardır.
Kurslara yazılabilirsin.
Öyle bir vaktim yok ki.
Ne kariyerin var
Sorum bu değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?