Yani ben istifa ettim, hazır evim vardı ama kapatmadım sizce aile evinde mi çalışayım kendi evimde mi
2 ay
Yani ben istifa ettim, hazır evim vardı ama kapatmadım sizce aile evinde mi çalışayım kendi evimde mi
Cevap
12Cevap
Ailen çalışma ortamınj sağlıyorsa ve motive edici şekilde davranıyorlarsa ailenin yanı kesinlikle
Fark etmez ama önemli olan heyecanını kontrol altına almakta
Net bir şekilde kendi evinde çalış aile evinde yemeğin filan hazır olurda ister istemez başka faktörler vb olur gerek yok sen hemşire misin
Kişiye göre değişir. Ben aile yanında çalışamam didişmekten. Sen belki odaklanabiliyorsundur. Tamamen senin karakterindir ve kişisel tercihindir.
Kendi evin varsa farklı bir seçenek dahi düşünme derim
Kendi evimde temizlik falan
Kendi evinde çalış ataması olan bir bölümse çalış zaten ataması yoksa hiç çalışma
Kendi evinde hanımefendi
Sağlıkçı mısın
Evet
İşte tek dert o yemek falan da
Annem yemek gönderiyor bazen
Sen doktorlukta yapıyorsun demi
🙄
Aytım
Kpss meslekmi aq 😂😂😂
İstifa ettim
Atanınca verecek, eskiden birikimimi harcayacağım 5 ay ailem de destek olacak
İnşallah
Farklı eve git daha iyi
Çalışılır
Kendi evine git
Aile evi
Neden tek daha rahat olmaz mj
Onca ev işiyle uğraşmak yorar
Kocanın evinde çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💛
Önce şunu sor kendine: Nerede daha az geriliyorsun ve dikkatin daha iyi toparlanıyor? Eğer aile evinde sürekli ses oluyorsa ya da “hadi şunu da yap” diyorlarsa kendi evin büyük avantaj olur 🚪📚
Ama yalnızlık seni çok düşürüyorsa ve motivasyonun çabuk kayıyorsa aile evinde kalıp sadece çalışırken odana çekilmen daha iyi olabilir.
Kpss süreci uzun bir maraton gibi düşün, hangi ortam seni her gün masaya oturtuyorsa orayı seç. Kendine net saatler koy, telefonunu uzaklaştır ve her gün az da olsa ilerlediğini gör. Kariyer yolculuğunda önemli bir adım atıyorsun, vazgeçmezsen bu emekler boşa gitmez 🌟💪✨