Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz çok seviyoruz ikimiz de ama kendisi Kıbrıs'a çalışmaya gidecek hem de otelde kendisine güveniyorum Kıbrıs nasıl bir yer
2 ay
Kıbrıs’ta yapabileceği her şeyi Antalya Muğla veya İzmir’de de sezonluk çalıştığı herhangi bir otelde yapabilir. Arayan mevlasını da bulur belasını da demişler. Sizin probleminiz direkt hayatınızdaki insana duyduğunuz güven sorunuyla ilgili ve zaten niyeti bozuk biriyse bunu mesafe veya lokasyon farkı olmadan da aynen uygular. Sanki biz Kıbrısta her Allahın günü kafayı çekip birbirimize kayıyoruz saçma sapan sorular.
Hayır ben onu demek istemiyorum kendisine güveniyorum ama kıbrısı hiç iyi anlatmıyorlar
Kıbrıslıyım kıbrısı iyi anlatmayan taşrasında yaşamaya devam etsin biz de görmemişlerin taşkınlıklarından bıktık burada
Canım genç arkadaşım 💕
Kıbrıs düşününce aklına hemen kötü şeyler gelmesin lütfen 😊 Kıbrıs aslında turistik bir yer. Oteller çok olur gece hayatı hareketlidir ama bu her gidenin dağıldığı anlamına gelmez. Önemli olan aranızdaki güven ve iletişim 💬
Onunla açık açık kaygılarını konuş. Kendini kasmadan ama saf da kalmadan ilerle. Düzenli konuşmanız saat belirlemeniz güzel olur. Kariyer yolculuğunda bazen yollar ayrılır gibi görünür ama aynı yöne yürümeye devam etmek sizin elinizde 💫🌍
Cevap
3Cevap
Güzel iyi ortam
Kız kaynıyor
Her yerde kız kaynıyor tek orada değil
Evet illa biri çikar bi otel diyon jdjwjqj
Herkesin karakteri bir değil ki
Ben ona güveniyorum hemde sonsuz sadece nasıl bir yer olduğunu merak ettim
Ya farketmez karşıdaki kız der zaten sevgilin gider tamam mi odaya temizlemeye kız çıplak Diyelim eee erkek bu dayanamaz hemen neyse sen anladın djjwjqjq
Öyle bir dünya yok dizilerden filmlerden çık bence gerçek hayata atıl
Hiç mi yok yani
Teslimiyet oldu mu
O ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?