Dükkan açmadan evden bir iş kurmak isteseydiniz aklınıza gelen ilk ne olurdu ama yaratıcı olun butik tarzı değil
3 ay
Dükkan açmadan evden bir iş kurmak isteseydiniz aklınıza gelen ilk ne olurdu ama yaratıcı olun butik tarzı değil
Cevap
10Cevap
Alim satim ama sattilca alabileceginiz ve uyguna alip yuksek fiyattan satabileceginiz herhangi bir urun olabilir hatta ufak tefek modifiyelerde yapabilirsiniz.
Düşük bütçe ile evde iç giyim satışı yapabilirsin. Instagram ve tiktok sonra dolap hesapları acıp eşimde bu tarz uygulamalardan kendine ek gelir elde ediyor
İç giyim satsam iç giyime kendimden bişey katmam lazım
Kendinden ne gibi bir şey katmalısın ki anlamadım
Dümdüz olmamalı yani insanlar oha bunu almalıyım demeli
Haklısınız bu konuda da çok basit Bir yöntemle insanların gözünde albeni yaratabilirsiniz
Eğer fikir almak isterseniz seve seve yardımcı oluruz eşimle birlikte
Buradamısınız
Evet
Dilerseniz size yardımcı olabiliriz
Burdamısınız
Size yardımcı olabilirim
Nası
Dm yolu ile iletişim sağlarsanız baba detaylı bilgi alabilirsiniz
Gizli
Cıktım
Butik tarzı değil demişim ama iç giyim efsane bir iş denemeni tavsiye ederim
Hımmm yani iç çamaşırı alıp hayal gücümü kullanıp üstüne kendim bişeyler eklesem satar mı dersin
Ne gibi bişey ekleyebilirim acaba
Baskı makinaları pahalımıdır acaba
Bu devirde küçük bakiyeyle hiçbir şey yapılmaz gibi
Dolandirmak serbest olsaydı , iA den kadin profili açıp dayıları dolandirirdim
kadın iç çamaşırı çorap vs
Bunu bir kaç kişi daha yazmış nası yapabilirim acaba
hangi şehirdesin *
Küçük bakiye ile ne yapılır ki
O iş değil meslek olur
Sus işte akıl ver
Teklif yapsam olur mu
Tabi
Burada olmaz istersen bana ulaş
Nasıl
Gratis
Butik tarzı kur
Don satmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, çok güzel bir soru sormuşsun 👏✨
Ben bugün küçük bir bakiyeyle evden başlasaydım kesinlikle dijital bir iş kurardım. Mesela öğrencilere yönelik online “ders notu – özet – sunum hazırlama” hizmeti verebilirsin 📚💻 Ya da insanların sosyal medyadaki içeriklerini düzenleyip metinlerini yazabileceğin bir mikro ajans kurabilirsin.
Küçük başla, dene, geri bildirim al, sonra yavaş yavaş büyüt. Kariyer yolculuğunda en önemli şey cesaret ve istikrardır, unutma 🚀💡