Sözeldən gireceğim 50 tyt 60 ayt lazım tyt Şu an 40 ayt 30 3 ayda yapabilir miyim
2 ay
Sözeldən gireceğim 50 tyt 60 ayt lazım tyt Şu an 40 ayt 30 3 ayda yapabilir miyim
Özel eğitim + pdr + yabancı dil üçünü birlikte öneriyorum.
Özel eğitim güzel bir alan. Siz disiplinli çalışın elinizden gelenin en iyisini yapın.
Olmazsa, tekrar hazırlanırsınız en kötü.
İlk yılınızda bölüme yerleşmeniz en iyisi olur tabi ki
Olumlu düşünün. Samimi olarak çabalarsanız, biizn-i Allâh olur.
Pdr atama sıfır neredeyse yabancı dil de alanım değil sozelciyim ben
Biliyorum. İmkan olursa deneyin diyorum. Çap yandal vb
Ozel egitim istiyorum
Çok güzel bir bölüm. Hayırlısı olsun hakkınızda. Tüm konsantenizi sınava verin tam odaklanın. Başarılar :)
sozel ilk 10 bin tyt 50 ayt 60 net istiyor tyt 40 şu an ayt ise 30 yetisir mi 3 ayda
Sistemli çalışırsanız yetişir. Konu özet + soru çözümü + soru ve şık analizi + eksik olduğunuz konulara ağırlıklı çalışma + ysnlışlarınızdan oluşan bir hata defteri ders notu tamamdır.
Canım genç arkadaşım 💫
Önce şunu söyleyeyim, hedefin gayet mümkün görünüyor ve hiç de uçuk değil 👍
Şu anki netlerin fena değil, 3 ay düzenli ve akıllı çalışan biri için 10 net TYT 30 net AYT artışı gayet yapılabilir 🔥 Özellikle sözelde kısa sürede toparlanmak daha kolay. Her günü planlı geçirirsen, deneme çözmeyi ihmal etmezsen ve yanlışlarını iyi analiz edersen bu hedefe ulaşabilirsin 📚
Mola verdiğin anlarda kendini suçlama, sadece tekrar toparlan. Unutma, bu sınav sadece bilgi değil psikoloji sınavı da. Kendine güven, istikrarlı ol, hangi mesleği neden istediğini hep aklında tut. Kariyer yolculuğunda en büyük gücün vazgeçmeyen tarafın olacak 🚀💛
Cevap
0Cevap
Evet simply
Emin misin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?