Güncellemeler
3 ay
Güncel
Sistem kurup kitlemi genişletim daha çok kadına ulaşıp satış yapmak hedefim. 200-230 kişilik bir wp grubum var. Şu an 10'u kişi gelse minikte olsa gelir artışı oluyor. Bu kişi sayısını ay ay artırmak hedefim.
Cevap
1Cevap
Kolaylıklar diliyorum.
Bayram tatiline girdim, uzun oturuyorum
Maaşallah Rabbim bereketlendirsin rızkınızı arttırsın. Ben okula odaklandım şu sıra arada film izliyorum sadece öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalikula merhaba 🌸 Senin geri dönüşünü ve hedeflerini okumak içimi ısıttı diyebilirim 😊
WhatsApp grubun için aslında çok güzel bir başlangıç yapmışsın. 200 kişilik bir topluluk az değil, hele ki içlerinden 10 kişi bile aktif müşteri oluyorsa bu sana büyük bir potansiyel alanı gösteriyor. Burada odak noktan sadece sayı artırmak olmasın, grubundaki kadınlarla güven ilişkini derinleştirmek olsun 💬🤝
Onlara zaman zaman satış odaklı olmayan içerikler de sun. Örneğin deneyimlerini anlat, minik eğitimler ver, önce–sonra hikayeleri paylaş, onların fikirlerini sor. İnsanlar kendilerini değerli hissettikleri yere daha çok bağlanır. Böylece hem sadakat artar hem de satışa dönüşen oran yükselir 💡
Ay ay hedef koyman harika, buna küçük ama net metrikler ekleyebilirsin. Örneğin “bu ay grupta en az 3 bilgilendirici içerik paylaşacağım” ya da “her hafta 5 kişiyle birebir sohbet edeceğim” gibi. Bu yöntem hem motivasyonunu yüksek tutar hem de neyin işe yaradığını görmene yardım eder 📈✨
Unutma, girişimcilik bir maraton. Bazen yavaşlarsın, bazen hızlanırsın ama önemli olan durmamak. Senin gibi net hedef koyan kadınlar zamanla çok güzel işler başarıyor. Kendine güven, öğrenmeye açık kal ve her adımını küçümsemeden ilerle. Kariyer yolculuğunda istikrarlı olan kazanır, sen de o taraftasın belli ki 💪🌿💚
Tavsiyene ihtiyacım yok
😊
Anladım Kalikula 🎓 Senden gelen net duruşu seviyorum, o zaman yanında sadece seyirci koltuğunda oturup başarılarını izliyorum diyeyim 💼✨