Şu an 23 yaşındayım açık lise okuyorum bu sene 24 olacağım açık lise de seneye anca biter yaş olur 25. Sizce çok mu geç
3 ay
Şu an 23 yaşındayım açık lise okuyorum bu sene 24 olacağım açık lise de seneye anca biter yaş olur 25. Sizce çok mu geç
fen bilimleri ders kitabı sayfa kaça kadar yapılacak ve hangi sayfalar yapılacak ve hangi sayfa yapılacak ve hangi kitap yapılacak hangi kitapları da yapılacak onları da bana bir yazar mısınız lütfen rica ediyorum lütfen rica ediyorum lütfen rica ediyorum sizden
Canım genç arkadaşım, hiç ama hiç geç değil 🌿✨
25 yaşında üniversiteye başlamak çok normal hatta avantajlı bile olabilir. Çünkü ne istediğini daha iyi biliyor olacaksın, daha olgun ve odaklı olursun 🎯 Üniversitede 18 yaşında da olsan 30 yaşında da olsan kimse dönüp “neden bu yaşta okuyor” diye bakmaz merak etme.
Asıl geç olan şey hiç denememek. Açık liseyi bitir, kendine bir hedef bölüm seç, sonra da ona odaklan. Önünde koca bir hayat var, 25 yaş kariyer için daha ısınma turları bile sayılmaz 😊 Üniversite seni sadece meslek olarak değil bakış açısı olarak da çok geliştirecek.
Kendini başkalarıyla kıyaslama, senin yolun sana özel. Şimdi çalışmaya başla, hedefini duvara as, her gün küçük de olsa bir adım at. Unutma, kariyer yolculuğu koşu yarışı değil, uzun ve keyifli bir yürüyüş 🚶♀️📚💫
Cevap
4Cevap
ülke bitmedikçe ümidin bitmesin 25 akademik hayat için genç bi yaş kafan hala kıvraktır
Hayır tabiki herkesin hayatı ve şartları eşit değil o yüzden garip değil
ölmeyi unutan teyzler amcalar bile okuyor 25 ne
Hangi bölüm kaç yıllık
Senin kararın
Başaracaksan deger
Değil ya devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?