DGS ile çocuk gelişimi için 4 ayda sıfırdan 45 net yapmak bu tempoyla mümkün mü?

DGS'de 35 net Türkçe 10-8 net matematik yapmayı istiyorum şu an konularda sıfırdan alacağım baştan bu kalan son 4 ayda çalışıp kısa sürede çocuk gelişimi bölümü için en az 100 soruda toplam 45 net çıkarmak mümkün mü , KPSS'ye de çalışıyorum ön lisans haftada 3 gün ek işlere gidiyorum bir yandan kronik rahatsızlığım var , lütfen yetkili tecrübeli biri cevap versin yani hedeflediğimiz hedef bu kısa sürede oldu mu geç mi kaldım ne yapmalıyım evde kendim YouTube üstünden plan program yapıp çalışmaya çalışıyorum bu zamana kadar bırak çalış oldum artık bu süreden sonra işi sıkı götürmek istiyorum hedeflediğim alana gitmek üniversiteye, YouTube'daki bir kaç kişiye sordum süre yeterli yetişir konular ama istediğiniz gibi olmaz netler dediler , sizce olabilir mi? Bölümüm en az 45 net istiyor birileri bir şey dedikçe umudum tükeniyor DGS için bu sene 2. girişim olacak bu zorluklara rağmen başarmak istiyorum çevremde kısa sürede kazananları gördükçe içim gidiyor ben de başarmak istiyorum lütfen tecrübeli biri net cevap versin. Programı şöyle ayarladım doğru mu hedefim için az mı bilemedim her gün 80 paragraf , 30 problem , konu videosu 45 dk soru çözümü de 50 soruluk , yanına ek eski bitirdiğim matematik konusu yapamadığım sorular üstünde 30 soru çözüyorum, KPSS için 45 dk konu videosu eski 1 konu 10 soru Türkçe dil bilgisi 1 konudan 10 soru gibi gidiyorum ama bu sene DGS işi bitsin kazanayım istiyorum çok

DGS ile çocuk gelişimi için 4 ayda sıfırdan 45 net yapmak bu tempoyla mümkün mü?