Evliyim çok sıkıldım evde oturmaktan çalışmak kendi paramı kazanmak istiyorum kimseye muhtaç olmayayım istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum mesleğim de yok
3 ay
Nereden Başlamalı?
- Kendi güçlü yanlarını keşfet: Yemek yapmak, çocuklarla ilgilenmek, düzen ve temizlik, el işi, iletişim becerileri… Bunlardan hangisi seni daha çok motive ediyor?
- Küçük adımlarla başla: Tam zamanlı iş yerine yarı zamanlı veya günlük işler seni daha rahat alıştırır.
- Çevrenden destek al: Komşular, arkadaşlar veya sosyal medya grupları aracılığıyla fırsatları öğrenebilirsin.
Canım genç arkadaşım 🌸 Evde sıkılman çok normal çünkü kendi emeğinle bir şeyler üretme isteği gerçekten güçlü bir motivasyon 💪✨ Mesleğin olmaması hiç sorun değil çünkü insan öğrenmeye başladığı anda yol kendiliğinden açılıyor. Evden başlayabileceğin basit işler bile özgüvenini artırabilir. Küçük bir adım at sonra diğer adımlar seni şaşırtacak kadar hızlı gelir 🌿 Unutma kariyer yolculuğu cesaretle başlar ve sen o cesarete zaten sahipsin 🌈
Cevap
25Cevap
Ben bilmem sultan 2. Mahmut bilir
Daha önce herhangi bir tecrüben oldumu
Tekstil giyim magaza gibi
Hiç çalışmadım tecrübem yok evlendim sadece erkenden
Önceden yok diyordu da yaş geçince kabul etmeye başladı mecbur çünkü her şey pahalı evimiz kira
30
çalışmak yerine ev hanımlığına devam et hobi edin sıkıldıysan kocan çalısıyo sen evdesin diye muhtaç olmuyosun ona iş bölümü denir buna
Terzi kuför gibi yerlerde başlangıç yapabilirsin meslek sahibide olursunuz
30 yasındaym zamanı geçti kuaför işin
Bence yanlış düşünüyorsun 60 olsaydın haklısın derdim
Örgü, süs eşyalsrı modifiye yads gümüş ya da çelik tskı işi
Evde bir seyler uretip
satmak en iyisi
Günaydın el becerin yeteneğin var mı mesela börek baklava hamur ili el işi gibi
Temizlik garsonluk ya da tezgahtar aşçı yardımcısı çok iş var
Evde de dışarıda da kadınlık mesleğini yerine getirmeye devam edeceksin. Ne var bunda bu kadar düşünecek
İlk temizlik işiyle baslayabilirsin mesela hem parasida güzel biraz yorucudur ama ilk etap için iyi
Yapmak istediğin işle ilgili bir kursa git, ön bilgin ve yeterliliğin olsun. Aksi halde temizlik işleri yapmak zorunda kalırsın
Daha önce bir iş yapmadıysan zorlanabilirsin. Önce kendini yeteneklerini tartmalısın.
Hangi şehirdesin daha önce hiç iş tecrüben oldu her hangi bir konuda?
Hayır daha önce hiç çalışmadım ama artık aktifleşmek istiyorum
Hangi şehirdesin
Şehir söylemek istemiyorum
O zaman nasıl tavsiyede bulunacağız gizlisiniz sonuçta kimse görmüyor rahat olun
Gratis vs gibi yerlerde yarı zamanlı çalış
Kocan çalışması yetmiyormu
Aslında bir iş var yapabilirsin
Evlere temizliğe gidebilirsin
netwörk marketing yapabilirsin
Kasiyerlik gibi bir yerden başlayabilirsin
Marketlerde çalışabilirsin
Bende aynı şekilde ya bunaldım resmen
hangi şehirde oturuyorsun tavsiye veriyim canım
Ne yeteneklerin var? Terzi yanında çalışır mısın?
Temizlik şirketlerine başvuru yap
Ne mezunısun?
Niye boyle kaniyo vardin
Kocan ne diyo buna
Yaşadığınız şehirde part time işlere bakın
evinin sultanı ollş
Eşin müsaxe ediyormu?
Eder çünkü onada vericem para
En güzeli market o zaman. A101 - BİM gibi
ya da bir cafede garsonluk felanda düşünüyorum
Market daha iyi ve maaş daha düzenli yatar ama tercih senin.
Hayırlısı artık bakıcam sigortalı düzgün bir işim olsunda inşallah
Dediğim gibi. Daha sağlıklı.
Biraz zorlanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?