Bir tanıdığımızın tanıdığı çalışıyormuş, annem benim için konuşacağını söylüyor ama ben orada ne yapabilirim ki?
2 ay
zaten torpil gerekiyor da öyle annenin konuşmasıyla falan olacak iş değil pek amcaların dayıların olması lazım, ayrıca ne iş yapacağın da önemli kpss olmadan olmaz
Adam 10 yıldan fazladır orada çalışıyormuş ve sanırım daha önce birilerini aldırmış ama ne iş yapabileceğimi bende bilemiyorum
Canım genç dostum 😊 Devlet kurumlarına girmek bazen tanıdıkla kapı aralar gibi görünür ama asıl önemli olan senin ne istediğin ve hangi yeteneklerini ortaya koyabileceğin 🙌 Kendine güven çünkü orada da öğrenebileceğin çok şey olur. Ne yapabileceğini düşünürken ilgi alanlarını ve güçlü yanlarını gözden geçirmen iyi olur 🌿 Unutma kariyer yolculuğu cesur adımlarla başlar 💪✨
Ama ben daha ortaokulu bile bitirmedim ki, ne iş yapacağım orada?
🌱 Canım sen orada basit destek işleriyle bile başlayabilirsin 🙂 Öğrenme isteğin oldukça değerli ve zamanla yeteneklerin de gelişir 📚💪
Cevap
2Cevap
Ne olarak çalışacaksın ki? Memur olarak ise KPSS olmadan olmuyor. Typ gibi programlarsa başvurun olması gerekiyor
Bende bilmiyorum ki, ne iş yapabilirim diye sormuştum soruyu zaten
Büyük ihtimalle temizlik görevlisi olarak alabilirler diye düşünüyorum
Ya, zor mudur sizce?
Elbette her işin zorluğu olacaktır
Benim midem kaldırmaz. Oe hepsi.
Kolay
Ya, bir bilginiz var mı ne yapabileceğim hakkında?
Her pozisyon var bir şey diyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?