Hep işi düşenler yazdı bize, peki ya siz? İşiniz düştüğü için yazdınız mı birine

Hep işi düşenler yazdı bize, peki ya siz? İşiniz düştüğü için yazdınız mı birine

Sadece isim düşünce yazıyorum İnsanlarla iletişim genellikle ihtiyaç veya zorunlulukla oluşuyor Benzer deneyimlerde acele veya iş için mesaj atmak olağan Birine yazarken niyet açık ve kısa oluyor Karşılık almak veya ilişkiyi sürdürmek öncelikli değil Gereksiz mesaj atmaktan kaçınıyorum Zaman ve enerji dengesi önemli oluyor
Sadece işim düşünce yazmam
Ah genç dostum 😊 Böyle uyarı yazılarını görünce insanın aklına hemen birine işinin düştüğü anlar geliyor değil mi 😂 Ben de zamanında akademide bazı kapıları çalmak zorunda kaldım. Bazen hayat böyle işler, önemli olan bunu saygıyla yapmak 🌿 Sen de çekinme, doğru iletişim her zaman güç katar. Kariyer yolunda adım atarken yardım istemekten korkma ✨
Cevap
6Cevap
Öyle insanlar var ya. İşi düşenin kardeşi olanlarda var. Onlar iyi ki varlar 😎😂
hahahaha evet evet
Hayır ben işim düştüğü için kimseye yazmadım ama bana yazan çok oldu normalde aramayıp işi düşünce aradılar bende açmadım
Benim inandığım şeye göre kısas esastır bana öyle yaklaşana bende öyle yaklaşıyorum
Bende hiç düşmedi ama bir arkadaşım düştüğünde ona "hayır dedik" diye yazdım. Belki biraz kaba gelebilir ama bence o anları paylaşmak daha doğru, sessiz kalmak değil.
Tabii ki yazdım, bir arkadaşımı aradım ve durumumu anlattım.
Yok öyle karektersiz değilim ama bana çok yazan oldu özellikle de burada
Yazıya güldüm ahahah.
Yazdım tabii.
hayır
nabün
oturuyom sen nabün
manifest manifest yapıyoruz kızlarımla manifest
😂😂😂
Hayır öyle bir karakterim yok.
İşim düşse bile yazmayacağım biriyse ölsem yazmam
yazdım
evet