8'den 4'e kadar bir de sigortası da var. Adam iş rahat, evde olduğun gibi o yüzden ders çalışabilirsin diyor. Sizce çalışılır mı, bir diğer iş asgari ücret çağrı merkezi, fırsat buldukça da KPSS çalışılır?
3 ay
8 den 4 e sigortalı ofis işi ile KPSS çalışmak mümkün Benzer deneyimlerde sabah iş ve akşam kısa tekrarlar verimli oldu İş ortamı rahatsa ve dikkat dağıtıcı azsa günlük 2 3 saat ders çalışmak mümkün Fırsat buldukça çağrı merkezi gibi esnek işler de eklenebilir Planlı program ve öncelik belirlemek verimi artırır Zamanı disiplinli kullanmak kritik rol oynar Motivasyon ve kısa tekrarlar önemli
Şimdi hangisi mantıklı
Genç dostum senin enerjini hissediyorum 😊 Böyle sakin bir ofis işi bazen gerçekten güzel bir fırsat olabilir çünkü gün içinde küçük boşluklar yakalayıp KPSS için tekrar yapma şansın olur 📚 Ama unutma asıl önemli olan senin ruh halin. Kendini yormayacağın bir iş seçersen motivasyonun daha yüksek olur 💪 Kariyer yolculuğunda dengeyi kurmaya dikkat et olur mu? 🌿✨
Cevap
3Cevap
cagri merkezinde kpss calısamazsın maalesef zamaninla birlikte mentalini de götürür. 8 4 is 15 bin bana makul geldi ev gecindirme derdin yok da harclık olsun istiyorsan gayet iyiiii
15 bine sigortalı nasıl yapacak seni? Asgari ücret altında çalıştırmak yasak. Yalan söylüyor
Bizim burada asgari ücret verilmiyor. Asgari vereceğime sigortanı yatırır çok iş yükü de olmaz ders çalışabilirsin diyor.
Siz daha iyisini bilirsiniz
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?