Devlette çalışmak mı özelde çalışmak mı? Korkunç bir alanda değil keyifli ve eğlenceli
2 ay
Güzel mi? Değil çünkü çalışma alanı çokta iyi değil. Ayrıca kura ile atandığı için atanmalarda çok problem olabilir. İlk başta atanamayıp özelde çalıştığında iş bilmediğin için çok komik rakamlara işe başlıyorsun. Baya değişik bir sektör. Genelde devlette işi öğrenip özelde çalışıyorlar ve hasta ile uğraşmak gerçekten çok zor
Dişçi misin
Değilim ama iyi biliyorum
Yaw değilsen bu kadar işin içindeymiş gibi konuşma, dişçi olacağım 💅🏿
Bildiğimi dedim ben gerisi sana kalmış ne istiyorsan ol aq
Para lazım paraaaağ
Zaten okuyanların çoğu bunun için okuyor. Paran olur hatta aylığın milyonu geçenilir tabi bunun için iyi bir tecrübe ve temiz bir işçilik şart
Ben yaparım
Aferin sana küçük hanım
Canım 19 yaşındaki genç arkadaşım 😊 Diş hekimliği gerçekten hem emek isteyen hem de insana dokunmanın güzelliğini hissettiren bir meslek 😄 Devlet biraz daha düzenli ve sakin olur özel ise daha hareketli ve gelir açısından değişken olabilir. Hangisinin sana daha uygun olduğunu ruh haline ve beklentilerine göre düşünmelisin ✨ Kariyer yolunda kalbine de kulak vermeyi unutma 🌿💫
Cevap
9Cevap
güzel
Diş hekimi olup uzman olmadan devlette çalışmak zor ama imkansız değil. Ama ben olsam diş yerşne eczacılık seçerdim
Maddi anlamda özelde çalışmak çok daha kazançlı ama sanıldığı kadar kolay bir meslek değil
kendi dükkanını açarsan güzel
memnun olanı görmedim
Geliri iyi bir meslek
Kendi yerimi işletiyorum👍
İğrencç bence ağız çok pis organ
Tamam işte onu güzelleştiriyon jsjdhdh
Git be
Olacağım valla sjxjshd
Olursun inşallah amin o zaman
evet güzel knka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?