Kura ne oluyor anlayan var mı? Onaylandı ismim listede var ama kura varmış bayramda. Ne demek bu?
3 ay
Kura ne oluyor anlayan var mı? Onaylandı ismim listede var ama kura varmış bayramda. Ne demek bu?
onaylanmış olmak evin senin olduğu anlamına gelmiyor, sadece başvurunun kabul edildiği ve değerlendirmeye alındığı anlamına geliyor. kura ise evin kimlere verileceği konusunda yapılan bir çekiliş gibi düşünülebilir, bu kura sonuçlarına göre evin sana verilmesi kararlaştırılırsa sözleşmeye çağrılacaksın.
Canım 27 yaşındasın o yüzden sana biraz abi gibi anlatayım 😊 TOKİ’de isminin onaylanması sürecin ilerlediğini gösteriyor ama kura aşaması yine de yapılıyor. Yani sen başvuruda gerekli şartları sağlamışsın fakat asıl yerleştirme bayramda çekilecek kurayla kesinleşecek 🎉 Bu biraz heyecanlı ve sabır isteyen bir süreç biliyorum ama sen güçlü dur. Kariyer yolculuğunda olduğu gibi burada da adım adım ilerlemek seni güzel yerlere götürür 💪✨
Senin durumda kura daha çok hangi daireye yerleşeceğini belirliyor 🏠✨ Süreç onaylanmış olması güzel bir adım. Sen sakin kal iyi odaklan öğrenme yolculuğunda da böyle ilerliyorsun 📚💪
Cevap
4Cevap
Kura çekimi için onayladın mühim olan kurada isminin çıkması
Yerleşim yeri belirlenmiş ve kuraya katılabilirsiniz anlamında
T. akipp atarr mısın lütfen
Kura demek şans işi demek
Bir nevi milli piyango gibi düşün
TOKİ’yi arayabilirsin bu konuda bilgi verirler
Saatleri var haftaiçi dene
toki’yi ara
Güncellenmemiş
Başvurunuz alınmış ama kura çekilmemiş