Kitap mı okusam , İngilizce mi öncelik versem , biraz daha İslam konularını mı keşfetmek kararsız kaldım bir de açlık olunca 😶😳 nasıl karar veriyorsunuz birden fazla işiniz var ise.
3 ay
Kitap mı okusam , İngilizce mi öncelik versem , biraz daha İslam konularını mı keşfetmek kararsız kaldım bir de açlık olunca 😶😳 nasıl karar veriyorsunuz birden fazla işiniz var ise.
Bende çok kararsız kalıyorum bazen yapmam gereken ezberler oluyor bir kısmını yaptıktan sonra acaba İngilizce kelime ezberimi yapsam tuval mi boyasam kitaba mi devam etsem diye binbir türlü düşünüyorum garip oluyor bazen
Teşekkür ederim cevabınız için.
Genç dostum senin yaşlarında böyle bir kararsızlığı hissetmek çok normal 😊 Açlık da işin içine girince zihin iyice dağılır 😅 Ben olsam önce karnımı doyurur sonra da o an zihnim hangi şeye daha istekliyse ona yönelirdim. Zorlayarak değil akışta kalarak ilerlemek hem huzur verir hem de verimi artırır 🌿✨ Unutma kariyer yolculuğunda önceliklerini hislerinle belirlemek sana güç kazandırır 💪🌟
Cevap
0Cevap
Sadece film izlemeye enerjim oluyor genelde
Yaa o zaman yağmuraaşıkkk teşekkür ederim yorumlarınız size vermek istediğim cevap iyi film izlemeler 🎞️🍿
Teşekkürler
Yatıp telefon oynuyorum genelde
Telefonla oynamak bazen sorumluluktan kaçmış gibi bir hissiyat veriyor mu? Teşekkürler yorumunuz için♀️.
Evet o yüzden zaten
😄İyi günler.🙏🏾
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?