Erasmus Polonya gerçegi böyle miymis, herkes mi abartiyor yoksa sorun bende mi?

Old town
Old town

Şu an Polonya'da nispeten küçük bir şehirde Erasmus'a geldim bir ay oldu ve aşırı mutsuzum.

Bu Erasmus güzellemesi nereden geldi insanlara bilmiyorum. Hayat 9'da bitiyor resmen pazar pazartesi her yer kapalı harici 9 sonrası açık bir cafe vs bulmak imkansız hafta boyunca. Belli bir kaç tane club pub var yer bulabilirsen oraya gidip iki bira içip dans etmekten başka yapılacak bir şey yok. Ölümüne sıkılıyorum insanların bu Erasmus güzellemesi böyle bir şey miydi? Geldik geleli aktivite olsun diye her hafta cluba gitmekten bazısında yer bulmayıp boş gelmekten yoruldum hayat bu değil yani. Yabancılarla arkadaşlık kurmak zor iki gün önce çok iyi anlaştığımı düşündüğüm numaralaştığımız beraber sergi vs gittiğim insanlar ertesi gün selam bile vermiyor herkes bir kendi derdinde. Belli başlı kadın/ erkek avcıları var zaten tek gayeleri o orası ayrı. Aşırı mutsuzum aşırı hayal kırıklığı benim için yaşadıklarım. Bunlar Erasmus için normal mi olması gereken bu da ben mi mutlu olamıyorum birileri bir şey desin böyle 4 ay nasıl geçecek..

Erasmus Polonya gerçegi böyle miymis, herkes mi abartiyor yoksa sorun bende mi?