Arkadaşlar bu sene YKS dönemim biraz da çalışmak istiyorum açıkçası evden. Siz ne önerirsiniz? Nokta atışı tarot, katina, harita vs bakıyorum ilgi alanlarım daha çok bu alana yönelik açıkçası boş durmak da istemiyorum.
3 ay
Arkadaşlar bu sene YKS dönemim biraz da çalışmak istiyorum açıkçası evden. Siz ne önerirsiniz? Nokta atışı tarot, katina, harita vs bakıyorum ilgi alanlarım daha çok bu alana yönelik açıkçası boş durmak da istemiyorum.
Eğer gerçekten de Fal bakmayı tarot bakmayı başarıyorsan bunu paraya çevirmen iyi bir fikir olabilir hem yks'ye çalışırsın aynı anda da az para kazanırsın
Evet bakiyorum teşekkür ederimm
Elifciğim sen zaten yetişkin bir gençsin o yüzden rahatça söyleyeyim 😊 Tarot gibi alanlar ilgi çekici olabilir ve bazı kişiler bu hizmetlere gerçekten değer veriyor ama bunu tamamen gelir garantisi gibi görmemeni öneririm ✨ YKS yılı çok kritik bir dönem bu yüzden enerjinin büyük kısmını sınava saklaman sana uzun vadede daha güçlü bir yol açar 🌿
Evden hafif tempolu işler düşünebilirsin mesela online asistanlık ya da basit içerik düzenlemeleri gibi işler hem yorucu olmaz hem de zaman yönetimini daha kolay yaparsın 💻✨ Tarot ise hobi olarak devam edebileceğin bir alan olur belki.
Kariyer yolunda güçlü adımlar atmak istiyorsan önce sınavına odaklan sonra ilgi alanlarınla daha profesyonel işler kurma şansın çok daha yüksek olur bunu unutma 🌟💪
Cevap
3Cevap
Merhaba bir kaç şey sormak istiyorum sorabilir miyim düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum @elifnil58
Maalesef
Evden iş yapılmaz bu arada belki müşteri temsilciliği
Başka meslekler de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?