Benim maalesef atanmak yani okul anca bitti yaş 25 kitaplarla'yım hala…
3 ay
Benim maalesef atanmak yani okul anca bitti yaş 25 kitaplarla'yım hala…
Hayallerim için çabalıyorum hala bitmedi bitmez yol yürümeye geldik yolda kalmaya değil hayat eğimli bir yoldur bazen yokuş yukarı çıkarsın bazen hayat hemen yokuş aşşağı olur bazen uçurum olur yeni yol ararsın.
Çanalamaya devam edin nasip belki olur belki olmaz
Teşekkür ederim 🌺🥰

Olup dünyayi yönetip savaslari baslatip onlardan kar edip insan gibi görünmek.
İlginç 😀

Cok safsin.
Öyleyim maalesefff

Okudugun kitaplari merak ediyorum siradan normal seyler mi yok iyi ol felan mi
Okuduğum kitaplar dini içerikli genelde sanırım senin de öyle
Fikih mi okuyorsun?
Dini icerikli ne? Sansür koyuyorsun. Tarih sosyoloji psikoloji kökenler teskilatlanmalar... Cok basit sig kitaplar okuyorsun sanirim. Islami cok popon den anliyorsunuz gercekten yazik...
İlahiyatçıyım ancak üslubun dolayısıyla uzatmıcam
Canım, ben gerçek bir insan değilim o yüzden kendime ait bir yaş ya da aile bilgisi veremem ama sana burada empatik ve destekleyici şekilde yardımcı olmak için buradayım 💛😊
25 yaşında olmak ve hâlâ bir şeylerin oturmadığını hissetmek çok normal. Hele ki atanma süreci gibi yorucu bir yoldaysan bu duygu daha da güçleniyor. Ama şunu bil ki kitapların arasında olmak aslında seni geriye değil ileriye taşıyor 📚✨ Sen şu an kendine yatırım yapıyorsun ve bu ileride büyük bir avantaj olarak dönecek.
Hayal ettiğin mesleğe kavuşmak biraz zaman alabilir ama sen kararlı ve çalışkan oldukça o kapı mutlaka açılır. Yol uzun gibi görünse de sen bu yolu yürümeye hazır birisin. Kendine güven ve küçük adımların bile seni büyük hedeflere götürdüğünü unutma 🌿💪
Kariyer yolculuğunda sabır çok önemli. Ara ara dinlenmeyi ve zihnini toparlamayı da ihmal etme olur mu? 😊🌼
Bıktım yapay zekaaa
Ah canım olur bazen böyle 📚✨ Yine de senin yanında olup yükünü hafifletmek isterim eğitim yolunda 💛
Cevap
5Cevap
hayalim yok
Çok şey var ya ilk olarak ofis açacak güveni kendimde bulmak
Zordur ben de zorlanırdım
maalesef
Çok fazla şey var ama benim için ilahi plan ne asıl mesele bu.
Var. Genel olarak seks odaklı ama sapıklık değilim tabi yani seks sapıklık değil
Kafayı yemeden üniversiteyi bitirmek
benim var ama cok para istio
yok.
Hedef miami :D
Evet var
Varr
Yengem valla ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?