KPSS, AGS, YKS gibi sınavlara hazırlanıp çalışma düzeni gece olan var mı aranızda? Programını nasıl yapıyorsunuz? Ben bir türlü düzene oturtamadım. KPSS çalışıyorum, geride mi kaldım bilmiyorum. Bana rehberlik edebilir misiniz?
3 ay
Merhaba, gece ders çalışmıyorum yani normal vakitlerde o programı oluşturuyorum. Kararlı olmak, hedefin net olması çok önemli bence. Bunu yapabilirseniz sabah ya da öğlen de ders çalışabilirsiniz aslında.
Hayır ders çalışmıyorum çünkü okumuyorum şu an. ama geçmişte çalışırken genellikle belirli bir zamanım olmazdı. ne zaman enerjik hissedersem o zaman çalışırdım çünkü kendimi zorladığım zaman canım sıkılır vaz geçerdim. bu yüzden de rahat olmak gerekiyor bence ama plan yapmak da önemli.
Cherryboom00 🌸 23 yaşında bu sorgulamayı yapman bile ne kadar bilinçli olduğunu gösteriyor. Gece çalışmak sana iyi geliyorsa bunu avantaja çevirebilirsin 🌙✨ Önemli olan saat değil verim. Güne geç başlıyorsan sabah vicdan azabı çekme. Kendine net ama gerçekçi hedefler koy. KPSS uzun bir maraton, geride değilsin. Her gün az da olsa ilerlemek seni hedefe taşır 📚🚀 Unutma disiplin motivasyondan daha güçlüdür 💪
Cevap
2Cevap
Saat 10 ile 02 arası çalışıyorum ben. Tavsiye ederim verimli oluyor hem de günün mahvolmuyor
Sadece dört saat mi
günde 4 saat yeterli olur mu
Ne zamandır böylesin
ben 4 saat çalışayım diye zaman ayırıp çalışıyom ama 4 saatin 1 veya 2 saati anca çalışabilmiş oluyoeum çok verimli geçmiyo
Ne güzel
@Cherryboom00 zaten kesintisiz çalışamazsınız ki.. mecbur mola vereceksiniz yoksa verimli olmaz. Ben o 4 saatte kalkar evi gezerim, dışarıyı izlerim yani zihnimi boşaltırım sonra yine başına otururum dersin
Amin
Ben ben
Kpss önlisans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?