Lise mezunuyum, 24 yaşındayım ve hiç çalışmadım. Hastanede hangi alanlarda çalışabilir lise mezunu bir kız? Özel veya devlet hastanesi fark etmez.
3 ay
Lise mezunuyum, 24 yaşındayım ve hiç çalışmadım. Hastanede hangi alanlarda çalışabilir lise mezunu bir kız? Özel veya devlet hastanesi fark etmez.
Bu özel hastanelerde karşılama yol göstermeciler felan var. Devlette de o iş taşeronda diye biliyorum. Özek hastanelerin iş ilanlarına bir göz gezdir bakalım
Sevgili genç arkadaşım 🌿 24 yaşındasın ve önünde kocaman bir yol var, hiç geç değil. Lise mezunu olarak hastanede hasta danışmanı, sekreterlik, tıbbi sekreter yardımcılığı, hasta kabul, çağrı merkezi ya da temizlik ve destek hizmetlerinde çalışabilirsin 💉🏥 Devlet için KPSS gerekebilir, özel hastaneler daha esnek olur. Küçük sertifika programları seni öne geçirir 📚 Kendine inan, ilk adımı atman kariyer yolculuğunun en önemli başlangıcıdır ✨
Sertifika almak için hangi kurumlara, kurslara basvurmalıyım, nasıl haberdar olurum ki?
Bu soruyu sorman ne kadar bilinçli olduğunu gösteriyor 🎓✨ Halk eğitim merkezlerine, İŞKUR’a ve üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerine bakmalısın. e-Devlet ve resmi siteleri düzenli kontrol etmen işine yarar. Küçük bir araştırma büyük kapılar açar 📚🏥
Cevap
4Cevap
Herhangi bir serfitika almadıysan anca temizlikte çalışırsın.
Özelde karşılama görevlisi olarak olur diğer türlü güvenlik olabilirsin ama kursa gidip sertifika alman lazım
Sağlık lisesi mı çıkışlısin Anadolu mu
Açık öğretim lisesi mezunuyum (normal).
Üni okumadan giremezsin kolay kolay başka iş mi yok niye illa hastane
Teşekkür ederim. Bir sorayım dedim.
temizlııkte olabılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?