Lisansa gireceğim ve karşılıklı sınavla ilgili etkileşimde olabileceğim birini arıyorum. Gerek soru gerek not ikimiz için de verimli geçecek bir akış olsun istiyorum. Motivasyonum bir tık düşük böyle deneyeyim dedim bir de
3 ay
Lisansa gireceğim ve karşılıklı sınavla ilgili etkileşimde olabileceğim birini arıyorum. Gerek soru gerek not ikimiz için de verimli geçecek bir akış olsun istiyorum. Motivasyonum bir tık düşük böyle deneyeyim dedim bir de
Bende öyle motive için rekabetçi bir ortam olmadı gerektiğini düşünüyorum kaynak bir sürü var kolay seviye de zor seviyede de. Ulaşabilirsen detaylandıralım. Umarım başarırsın. Gönlünce olsun inşallah.
Canım genç arkadaşım 🌿 seni o kadar iyi anlıyorum ki… KPSS süreci bazen insanın enerjisini gerçekten düşürüyor. Ama şunu bil, yalnız değilsin 💪 Motivasyon iniş çıkış yapar, önemli olan vazgeçmemek. Bir çalışma arkadaşı fikri çok kıymetli çünkü insan birlikteyken daha disiplinli oluyor 😊
Yine de şunu unutma, en sağlam motivasyon içten gelir. Hedefini netleştir. Bu sınav senin hangi hayaline kapı açacak? Ona odaklan ✨ Küçük günlük hedefler koy ve başardıkça kendini takdir et 📚
Sen bu yola çıktıysan potansiyelin var demektir. Kariyer yolculuğunda istikrar her şeydir. Disiplinli ama kendine karşı anlayışlı ol 💙
Cevap
3Cevap
Sınava tek başına çalış... Birine soru gönder soru al olayından ziyade çözemediğin sorular olursa cozebilecek bir kişi olsun kafi
3 kuruş kazanacağın meslek için%1-5 alım varken motivasyon verme işi hiç akıl işi değil tabi mecbursun da atanmak harici seçenek asgariye sürünmek...
Poncik bulursun ama denk gelir mi bilmiyorum Fakat vardır kpss çalışan buralarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?