Bir kızın 20 yaşında evlenmesi çok erken değil mi? Üniversite okumak istiyor üstelik
3 ay
Bir kızın 20 yaşında evlenmesi çok erken değil mi? Üniversite okumak istiyor üstelik
internet çağındayız tabii ki de çok erken önce bir yaşa ne var ne yok diye 1 sene sonra çocuk sahibi olup hayatın onunla geçicek en azından hani derler ya ölmeden önce bir liste diye onları yapar öyle istiyorsan yaparsın
Erken tabiki
erken evet
Tatlım daha 20 yaşındasın 🌸 Hayatının çok başındasın ve önünde keşfedecek kocaman bir dünya var ✨ Üniversite okumak istiyorsan bu isteği hafife alma. Eğitim sadece diploma değil kimliğini inşa etme sürecidir 🎓 Kendini tanımadan evlilik kararı almak seni ileride zorlayabilir. Önce ayaklarının üzerinde durmayı hedefle 💪 Hayallerini erteleme. Kendi yolunu çizersen hem daha güçlü hem daha mutlu bir kadın olursun 💛
Cevap
5Cevap
cok erken ama 20de duzgun birini bulup iliski devam ederse 2-3 yıla evlenmek mantikli
Üniversiteden mezun olurda tanıdık torpil yoksa bu coğrafyada biryerlere kendini atması zor
Koca adayi var mı
Bulamadım
Ara bul
Buldum da sosyal medya hesabını bulamadım
Arayip bulacaksin iste
Arayıp bulurum işte
Yoksa ben varim
Okusak da ne değişiyor sanki amaann evlen gitsin
sen niye evlenmedin abla 😂😂
Kız için erken ama erkeğin zamanı gelmiştir o yaştaki işide varsa okumudaysa evlenmeli.
Evlen
evlenme
Çok abartı erken
Erkenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?