Lise benim için sadece sahte insanların olduğu herkesin kendi çıkarı için birbirine yanaştığı bir yerdi. Böyle düşünen başka birisi var mı?
3 ay
olmadı kız lisesinden mezun oldum, ilk iki sene olmuştu, çok karıyı patakladım çünkü kızlar o yaşlarda durduk yere sataşıyorlardı. o zamanlarda hayatımda insanlarla kavgalarım olduğu dönemde bile arkadaşlık ilişkilerim benim için önemli değildi yani kim benimle yakın kim değil ya da kim samimi, benim dostum falan fistan hiç unrumda değildi tek başıma takılıyordum daha o yaşlarda kendimi tek başıma savunuyordum başkası benim yerime konuşunca deliriyodum falan yani kısacası kafam rahattı xd
Bir kişilik olmak isteseydim sen olmak isterdim ÖAÖSPSQQMD
YAAAAAA ASKIMMMMMM🤭<333
Ah güzel kızım 🌿 18 yaşında bu duyguları yaşaman çok doğal. Lise döneminde ben de benzer hayal kırıklıkları yaşadım. İnsan bazen sahicilik arıyor ama karşısına maskeler çıkabiliyor 😌 O yaşlarda aidiyet ihtiyacı çok güçlü oluyor ve çıkar ilişkileri daha görünür hale geliyor. Ama şunu unutma, bu senin değerini belirlemez 💛 Üniversiteyle birlikte çok daha bilinçli ve gerçek bağlar kuracaksın. Kalbini karartma, yolun daha yeni başlıyor ✨📚
Cevap
8Cevap
lise arkadaşlarımın hiç birisi ile görüşmüyorum
Lisede hep kaçtık okımadık ki
Fırsat kapmaca gibi bir ortam kim kimi yakalarsa
Müdürün bizi kürekle dövmesi :D
Lise zamanım güzeldi hızlıydım.
Zorbaliklar gördüm
Kötü anım olmadı
Lise çok iyiydi :)
Var tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?