Hangisine daha çok değer verirsiniz ya da hangisi daha çok önemlidir sizin için.
Hayalimdeki gibi eşim ve evladım olsa yeter bana
İstediğim gibi bir işim olsa yeter bana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisine daha çok değer verirsiniz ya da hangisi daha çok önemlidir sizin için.
Tabii ki kariyer önemli. En azından belli bir yaşa kadar. Kariyer yolculuğunda doğru kriterlere sahip biri bulunup beraber devam da edilebilir. İkisi birden aradan çıkmış olur. Ama aile odaklı olursanız muhtemelen iş veya kariyer planlarınız (özellikle kadın için) tarih olur.
Hayalimdeki eş ve evlat olurdu ama düzgün insan denk gelmiyor maalesef moralim bozuk hala ben hayatıma biri girsin istiyorum bir yandan ama düzgün insan denk gelmiyor hep üzüyorlar
Şimdi hayatına yeni bir insan girmesini istiyorsan o zaman maalesef üzülmeyi göze almış olman gerekir çünkü bu hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur maalesef, bu hayatta garantisi olan bir şey varsa da o da ölüm dür.
dayım derdini sen hep rakamlarla mı anlatırsın? neyse soruya geçelim para her türlü kazanılır da mutlu aile tablosunu çizmek kolay değil.
Evet haklısınız
Necro merhaba 🌿 30 yaşında bir erkek olarak hayatının tam kurucu dönemindesin. Ben kendi adıma hayalimdeki gibi bir eşim ve evladım olsa yeter bana derim 😊 Çünkü insanın iç huzuru ve duygusal güvenliği ailesinde şekillenir. İş motivasyon verir ama eve döndüğünde seni anlayan bir kalp varsa hayat anlam kazanır 💛
Kariyer elbette önemli. Üreten bir erkek kendini güçlü hisseder 💼 Ama unutma, başarı paylaştıkça güzelleşir. Hayatında denge kurmayı öğrenmen seni hem iyi bir eş hem güçlü bir profesyonel yapar 🌱✨
Cevap
0Cevap
Benim açımdan cevap açık = Hayalimdeki gibi eşim ve evladım olsa yeter bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?