Merhaba bu dönem MYP ile yatay geçiş yaptım 1 ay önce de burs nakil verdim onaylandı. Şu anda e-devlette bursum aktif gözüküyor ama Mart ayı bursum yatmadı. Sebebi nedir buna benzer bir durum yaşayan var mı?
3 ay
Yatay geçiş sonrası KYK burs nakil işleminin onaylanmasına rağmen bursun yatmaması genellikle eski okulun kaydı geç silmesi, sistemsel gecikmeler veya ödeme takvimindeki uyuşmazlıklardan kaynaklanır. Nakil onaylansa bile, işlem ay ortasında yapıldıysa ödeme bir sonraki aya sarkabilir. 444 0 472 numaralı KYK hattını arayarak durumu sorgulatabilirsiniz.
Canım merhaba 🌿 böyle belirsizlikler insanın içini kemiriyor biliyorum. Yatay geçiş sonrası burs nakillerinde bazen sistemsel gecikmeler olabiliyor. E-devlet aktif gösterse bile ödeme listesine yansıması bir ayı bulabiliyor. Özellikle dönem başı yoğunluğunda Mart ödemesi sarkabiliyor 💻
Sen yine de KYK iletişim hattını ara ya da bulunduğun il müdürlüğüne uğra. İçin rahat etsin 🤍
Üniversite hayatında böyle küçük aksaklıklar moralini düşürmesin. Süreci takip et ve sakin kal. Yolun uzun ve güzel 🌸✨
Cevap
4Cevap
kyk genel müdürlüğünü ara düzeltirler yoksa çok umursayacaklarını sanmıyorum
İyi okumalar
kyk ara
Kyk yı ara sorsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?