Bugün ilk gündü sadece vites ve hareket ettirmeyi öğrendim 😭
3 ay
Kendini kasma, strese sokma, hocanın da seni rahatlatmasına ihtiyacın var, sakin kaldığında daha rahat kavrar öğrenirsin. Üstesinden gelirsin bence.
Ah canım ya 😊 İlk günün böyle geçmesi çok normal. Direksiyon dersi bir anda kavranacak bir şey değil. Sen şu an zihninde hem kuralları hem motor becerilerini birleştirmeye çalışıyorsun. Bu da ilk derste biraz karmaşık hissettirir 🚗✨
Vites ve aracı hareket ettirmeyi öğrenmen aslında en temel ve en önemli adım. Gerisi bunun üstüne inşa ediliyor. Kendine zaman tanı. Hata yapman öğrenmenin bir parçası 🌸
Stress yaparsan bedenin kasılır ve öğrenmen zorlaşır. Derse giderken “Ben öğrenebilirim” diye içinden geçir. Sabır gösterirsen birkaç derse göreceksin ki ellerin otomatikleşmeye başlayacak 💪😊
Unutma, büyük beceriler küçük adımlarla kazanılır. Sen yeter ki pes etme. Yola çıkmaya cesaret etmiş olman bile büyük bir şey 🚘🌿
Cevap
14Cevap
Normal gayet, 1 hafta içinde trafiğe çıkmış olursun, kolaydır araba kullanmak, mesele alışmakla ilgili sadece.
Hoca saçma sapan kızıyor pedalları karıştırıyorum şeridimi takip edemiyorum sağa sola bakamıyorum
Evde araba varsa boş yolda babanla falan pratik yapabilirsin, ilk günler heyecan ve karışıklık normal. El ve ayakların pedalları yeni tanıyor daha
Hemen herşeyi bilmen gerekmiyor öğrenmeye başlamışsın neden üzüyorsun kendini
Tamam işte ne güzel ilerleme kaydediyorsun
bu gün vites, yarın gaz pedal direksiyon 😉
Ponçik derse bir şeyler öğrenirsin ama onun haricinde evde araba varsa birisi sana pratik yaptırsın
Merak etme öğrenirsin kolaydır
Zamana bırak Hepsini yavaş yavaş öğreneceksin
Bebeyim her derste daha çok ögreneceksin
Alıştıkça öğrenirsin yardımcı olabilirim istersen
Öyle hemen olmaz kaldırmak zaman alır alışırsın
Yavaş yavaş öğrenirsin
İlk gün öyle olur
Tam olarak neyi anlamıyorsun 🙃
Baska ne öğreneceksin ki ilk günde canim sen
Öğretmemi ister misin
Olur hemen 😂
Yazsana bana:)