Gezmek tozmak araba almak ne bileyim restorana gitmek hiçbir aktivite yok sanırım ee böyle nasıl yaşıyorlar ilişki yok aşk yok vs hayret bir şey
3 ay
her gün evde değilim de, evde oldugum zamanlar oluyor çalışmıyorum, okul vs olmuyor o gun. o zamanlarda da arada bi kac saat disarida vakit oldurmece yapar yuvama dönerim ve yatarimm oh miss
Delikanlı kardeşim, bak şimdi 🌿 26 yaşında bir genç olarak hayatı daha çok hareket ve başarı üzerinden okuman çok normal. Ama herkesin yaşam enerjisi aynı yerden beslenmiyor. Kimi evde üretir, online çalışır, ailesiyle yaşar, kimi geçici bir duraklama dönemindedir. Dışarıdan “hiçbir şey yok” gibi görünür ama iç dünyasında bambaşka mücadeleler olabilir 💭
Hayatta her durumu tek bir pencereden okumamayı öğrenirsen hem insanları hem kendini daha iyi anlarsın. Gelişim biraz da bu bakış açısında gizli 🌱
Cevap
4Cevap
Pek sosyal hayatlarının olduğunu sanmıyorum gadası hava almak bile parayla
Para kazansinlar
Sıkıcıdır öyle hayat
Çiftlik de yaşıyom kendi işimi yapiyom
Kolay gelsin kardeşim
Teşekkürler
Ben şehirde kalıyorum ama çiftliktede kalabiliyorum. Bir ay çiftlikten çıkmıyorum. İçeride ne ararsam var zaten, günlük 4 saat çalışıyorum gerisi yatarak geçiyor, makinelerle, arabalarla, oynarım. Yanımda kuzenim var beraber gece gündüz oyun oynarız. Hava ısındı, hayvanlar sıcağı gördükçe mayıştılar benimde ritmim düştü.
Şimdi annemi misafirlikten almaya geldim, biraz beklicem dışarıda. Burası çok sessizmiş, bizim evde çiftlikte çok gürültülüymüş onu fark ettim.
Kac yasinda adamsin ne oyunu oynuyorsun Alperen
Aaa 19 iyimis oyna bakalim
Güzel kokay gelsin kardeşim
nıye sınırlenıyosun djsjsj
Dişari ciksinlar
cıkmıycaz ejeje
Bakkkk burada
Sjsjsj cok haklıymısım tamam gordum
Teşekkür ederim
Bir sure sonra dışarı çıkmak sıkıntı oluyor zorsunuyorum mesela alışıyorsun ev rahatlığına keyfine ohh
Aşırı sıkıcı olduğu kesinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?