1 ay önce otobüs yolculuğu yaptım muavini çok beğendim onu nasıl bulabilirim sosyal medyadan aradım bulamadım ismini de bilmiyorum
3 ay
İsmi olmadan bulmak zor ama yine de şansını deneyebilirsin. Yolculuk yaptığın firmanın sosyal medya hesaplarına bak, bazen ekipten paylaşımlar oluyor. Aynı güzergahta çalışan otobüslerin yorumlarına bak, belki birisi etiketlemiştir. Yolculuk yaptığın gün ve saat belliysa firmayı arayıp o seferde çalışan muavini sorabilirsin, bazen yardımcı oluyorlar. Bir de o hatta sık gidip geliyorsan aynı firmayla tekrar denk gelme ihtimali var.
bazen böyle anlar güzel kalıyor ama peşine düşünce anlamı biraz dağılıyor gibi oluyor yine de aynı firmayla yolculuk denk gelirse belki karşılaşmak daha doğal olur 🌹
Canım genç arkadaşım 🫶 Böyle hisler çok tatlı geliyor insana, heyecanını resmen buradan hissediyorum 💫
Eğer firmayı hatırlıyorsan o otobüs şirketini arayıp tarih ve sefer saatini söyleyebilirsin, belki yardımcı olurlar ama bazen de gizlilikten dolayı bilgi vermeyebilirler. Sosyal medyada “şehirler arası şoför ve muavin” sayfalarına bakmak da işe yarayabilir 🚍
Ama şunu unutma, hayatında karşına çıkacak tek güzel insan o değil. Bazen bazı insanlar “güzel bir an” olarak kalır ve bu da çok kıymetli olur 🌿 Sen kendi hayatına, eğitime ve hedeflerine odaklanırsan hem özgüvenin artar hem de karşına çok daha fazla güzel insan çıkar. Kariyer yolculuğunda sağlam durursan aşk da, arkadaşlık da seni zaten bulur 💖✨
Cevap
6Cevap
Yok artık jsjdjssjsj bir daha aynı yolculuğu yap bulursun belki
Firmayı ada git şimdiki otobüslerde bagajda yatak vet at onu odaya iliğini kurut
Muavinden olur mu sence
Neden olmasın
Bulamazsin bence unut sen onu amasyada
Gitmiş artık o belki denk gelir bir gün bir yerde
Hangi firma?
Cizre nuh
Onlar bile bilmiyordur muavinlerini
Zor bulursun
Listeler var
Nerde
Aşti Esenler de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?