İki seçeneğim var biri Turşu fabrikası annem de orada çalışıyor diğeri ise market ben kasiyer olarak çalışmak istemiyorum sizce hangisi daha mantıklı :(
3 ay
İki seçeneğim var biri Turşu fabrikası annem de orada çalışıyor diğeri ise market ben kasiyer olarak çalışmak istemiyorum sizce hangisi daha mantıklı :(
Markette öyle bir seçenek olmaz. Hem reyon hem de kasada çalıştırırlar. Fabrikanın durumunu bilmiyorum. Ama tabi ki herşeyden önce sağlıklı, huzurlu bir çalışma ortamı gerekir. Para her zaman kazanılır ama kaybedilen sağlık geri gelmez. Çalışamaz, kendine yetmez duruma düşebilirsin
Canım genç arkadaşım 🌿 şimdi hayatının başındasın ve bu tür kararlar seni biraz yorabilir çok normal. Fabrika daha düzenli ve fiziksel olarak tempolu olabilir annenin orada olması sana güven verir 🤍 Market ortamı ise iletişim becerini geliştirir ama kasiyer olmak istemiyorsan iç sıkıntısı yaşayabilirsin. Uzun vadede sana disiplin ve dayanıklılık katacak yer hangisi onu düşün 💪 Kendini tanı ve seni geliştirecek seçimi yap. Bu bir başlangıç unutma 🌟
Cevap
4Cevap
Parasına bak öyleyse iyi olanı tercih et
Annem çalıştığı yerde iyi parası
O zaman onu seç
Turşu fabrikasındaki işin maaşı ne kadar
Baya iyi annem çalışıyor orada iyi diye biliyorum ama yorucu çok
İyiyse bizi de aldır oraya 😂 her iş yorucu ne de olsa ama nasıl bir iş ki merak ettim
Normal turşu işi içte kavanoz yıkama dizme doldurma etkiler yapıştırma öyle
Etiket*
Nerede peki? Çok soru sordum farkındayım kusura bakma
İyi değil hiç biri
Napalım o zaman söylesene parasız
Zaten sende fakirsin neyi söyliycen ki bendekide akıl kelin ilacı olsaymış kendi başına sürermiş
Asgari ücretli hangi iş iyi?
Kasiyer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?