Arkadaşlar az bir zaman kaldı ve ben garanti konulara çalışıyorum sadece. Sizce AYT'den 40 50 net bandı için hangi konular çalışmalıyım?
3 ay
Arkadaşlar az bir zaman kaldı ve ben garanti konulara çalışıyorum sadece. Sizce AYT'den 40 50 net bandı için hangi konular çalışmalıyım?
En çok hangi konudan soru varsa onlar üzerinden git sayısalcısın matematik kimya biyoloji daha iyi olur senin için yıllar önce girdim matematikten bazı konular kaldırılmış diye duymuştum hiç stres yapma tyt yüksek olursa ayt daha önemli onda süre sıkıntısı yok 100 bin hedeflersen iyi yere girebilirsin iyi dileklerim seninle 🫶🏻
Senin tatlı bakış açın sende güzel yorum yazdın için çok teşekkür ederim 💗🫶🏻
Sorun olduğunda sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum sana
💗🫶🏻
Rica ederim ☺️
Çalışmalar nasılll gidiyorr
8 Mart dünya kadınlar günün kutlu olsun 🤍
Aystiiee merhaba 🌸 18 yaşında bu kadar bilinçli olman inan çok kıymetli. Az zaman kaldığında strateji zekâdır 💪 Şimdi senin yapman gereken şey yüksek getirili konulara odaklanmak. Matematikte fonksiyon, polinom, limit türev integral ve problem pratiği çok belirleyici. Edebiyatta Cumhuriyet dönemi, Tanzimat, Servetifünun garanti sorular getirir. Tarihte inkılap ve kronoloji, coğrafyada harita bilgisi çalışmanı öneririm 🌿
Unutma sen panik değil plan yaparsan 40-50 net gayet mümkün. Son haftalarda deneme analizine ağırlık ver. Yanlışların seni büyütür. Kendine güven, disiplinli kal ✨📚
Cevap
3Cevap
her konuda
Son sınavda en. Çok çıkan soru dağılımına bak
Daha bunu bilmiyorsan bazı şeyler için çok geç olmuş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?