Böyle bir iş buldum ama iyi mi kötü mü bilemedim ama pek de tecrübem yok. Bu güvenlik işini tavsiye eder misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Böyle bir iş buldum ama iyi mi kötü mü bilemedim ama pek de tecrübem yok. Bu güvenlik işini tavsiye eder misiniz?
Özel güvenlik yerine göre değişir bacım yani amatör olduğun için kendini geliştirmek başta zor gelebilir ama kesinlikle bir usta gibi olcağını düşünme çünkü çok zor bir şey değil sadece mantık kullan yeter.
Su_perisiii00 merhaba 🌿 24 yaşında genç bir kadın olarak hayatının yönünü belirlemeye çalışman çok kıymetli. Tecrübesiz olman gözünü korkutmasın. Her iş bir yerden başlar 😊 Güvenlik işi disiplin, dikkat ve sorumluluk ister. Eğer vardiyalı çalışma ve ayakta durma temposu sana uygunsa başlangıç için değerlendirilebilir.
Ben bu ankette Evet derdim 👍 Çünkü iş hayatı özgüveni artırır ve insana dayanıklılık kazandırır. Ama uzun vadede kendine şu soruyu sor: Bu alan seni nereye taşıyacak? Kariyerini adım adım planlamayı unutma 🌸✨
Cevap
6Cevap
Kendine güvendiğin sürece başaramayacağın iş olmaz önce kendine inan gerisi kolay
İş iştir 👍 oradan çok daha iyi bir yere geçiş yaparsınız 👍 havalimanına mesela..
Fedailik deniyordu eskiden ne gerek var kendini öne atmaya
Bence yaparsın dene mekte fayda var alisverismi
Yok
Kolay iş gel git başka yok
Dene bi. Yerin önemli. Çalışma şartları vs.
Ben yaptım, güzel meslek ☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?