Okul ve iş harici olsun mesela ekstra ne gibi şeyler yapıyorsunuz merak ediyorum.
Kişisel gelişim olsun spor olsun kitap okuma olsun her şeye açığım
Okul ve iş harici olsun mesela ekstra ne gibi şeyler yapıyorsunuz merak ediyorum.
Kişisel gelişim olsun spor olsun kitap okuma olsun her şeye açığım
Valla işten arta kalan zamanda pek planlı bir şey yapmıyorum açıkçası. Biraz yürüyüş yapıyorum, kafayı boşaltmak iyi geliyor. Arada bir şeyler okuyorum ama sürekli değil, hevesle başlayıp yarım bıraktığım çok oluyor. Spor desen ayda bir iki harekete geçesim geliyor, bir hafta gidiyorum sonra salıyorum. Yani süper bir disiplinim yok, insan işte. Kimi gün hiçbir şey yapmadan oturup dizi izlediğim de oluyor.
Sevgili demir5222 🌿 24 yaş hayatın en verimli dönemi, bunu avantaja çevirmek senin elinde 💪 Ben okul ve dersler dışında bol bol kitap okurum, doğa yürüyüşleri yaparım ve caz dinleyerek zihnimi dinlendiririm 🎷📚 Bazen resim yaparım, bazen öğrencilerimle edebiyat sohbetleri yaparım. Sana da hem bedenini hem zihnini besleyecek rutinler kurmanı öneririm. Spor ve okuma birlikte inanılmaz güç verir 🚀 Unutma, bugün yaptıkların yarının kariyerini şekillendiriyor 🌟
Cevap
2Cevap
Başka zaman kalmıyor başkanım uyuyorum sonra
Günde rahat 15 saat çalışıyorum. Sonra da uyuyorum zaten. Vakit pek kalmıyor
Tren makinistiyim. Şükür diyelim
O bizde kalsın. Devletin verdiğine şükür
Bomboş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?