Üniversitede BESYO okuyacağım ve sıkıcı/boş bi hayat istemiyorum. Çevrem geniş olsun, gerçek dostluklar edineyim, kendini geliştirmiş yakışıklı bi erkek olayım istiyorum. Bu konular hakkında verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
3 ay
Üniversitede BESYO okuyacağım ve sıkıcı/boş bi hayat istemiyorum. Çevrem geniş olsun, gerçek dostluklar edineyim, kendini geliştirmiş yakışıklı bi erkek olayım istiyorum. Bu konular hakkında verebileceğiniz tavsiyeler var mı?
Bende istiyorum knk nasıl hazırlanıyorsun
kral besyo için okulda beden hocamdan rica ettim okulda bütün 12. sınıflara duyuru yaptı besyo okuyacaklar yanıam gelsin dedi antrenman yapıcaz yakında başlicaz. hangi okula gitmeyi düşünüyorsun var mı kafanda bi okul? (mesela ben İstanbul aydın üniversitesine gideceğim)
yani gideceğim derken gitmeye çalışacağım :) inşallah tutturabilirsem.
şey diyorlar %60 fiziksel sınav %30 tyt %10 lise puanı diyorlar doğru mu bu?
o zaman sıkıntı ya bende lisans yok :) boksa başlicam direkt lisans çıkartsam 30 puan ekstra alırımda adamlar 70-80 alıyorsa çok zor
Evet bende zamanında boksdan dolayı aldım 30 puanı.
Şimdi herkes buraya yöneliyor ondan rekabet çok.
Adamlar 30-35 saniye de parkuru beğenmiyor.
Hem fiziksel hemdr mental olarak çok ağır bir rekabet başladi
Aşırı ilgi var ozyes sınavına.
Çok iyi bir tyt puanı ve parkur performansi alırsan girersin
boksa başlasam özyes sınavına 1-2 ay kala 30 puan alıyormuyum? lisans direkt çıkar mı? yani bide ayt sınavınada başvuru yaptım canım gibi bilmiyordum gerekli olmadığını sadece tyt + özyes + lise puanı + lisans puan veriyor demi?
ayt gerekli değil demi ben ayt başvurusu yaptım bi zararı olmaz demi? yani gerekli olanlar tyt + özyes + lise puanı + lisans mı?
başka bi bölüm istemiyorum ya ayt hiç çalışmam muhtemelen öylesine girecem. kral çok mu zor ya İstanbul aydın üniversitesi antrenörlük tutturamazmıyım? lise ortalama puanım 70, boks lisansı çıkartıcam + tyt biraz çalışıyorum ve fitensscıyım zaten zayıfım yağ oranım düşük hızlıyımdır yani korkuyorum tutturamazsam çok kötü olur ya.
evet özel üniversite. harbimi diyon ya antrenörlük o kadar zor mu. yandım ben aw fajsklfs
knk ama puanı asıl veren fiziksel sınav değil mi ya yani %70 o + lisanstan 30 puan falan yani giremezmiyim 360 çok mu zor baktım 324 puanmış geçen sene giren son öğrenci. sen geçen sene neyden giremedin yani fiziksel sınavı mı kötü yaptın yoksa tyt falan mı
ben 5 ay kala hazırlanıcam, tyt az çok çalışıyorum yani haftada 1-2gün :D ama sınava son bi kaç hafta kala arttırıcam çalışmayı. giremezmiyim ya valla içimde bi korku var. antrenörlük okumayı istiyorum yani geçen sene 325 en düşük puanmış 350 yapsam rahat girerim ama 350 puan nası yapacam :)
Valla bende senin gibi çalışıyorum da knk zor ya
Rakiplerimizin çoğu eğitim alarak giriyor ben mesela babamla gittim.
Adamlar antrenörleri ile falan gelmiş ayakkabılarının altına kola falan sürüyorlardı aq
Son 107 gün essek gibi tyt çalışıp en az 290-300 almak lazım.
Parkur da 40 Saniye en kötü yaparsak gireriz.
tyt az çok yaparız ya zaten kafadan bile benim kuzenim 280 puan aldı hiç çalışmadan yani bildiklerini yaptı o kadar zor değil dedi bilmediklerini atla diğer sorularda 2-3dk uğraş zaten yapılıyor dedi. parkur için hoca okulda ders vericek heralde geçeriz ya lisansta çıkartıcam yani 30 puanda o katkı sağlar. ama antreörlük umarım tutturabilirim. Allahtan lise puanım düşük değil oda katkı sağlar, lisansta var şu an tyt ve parkuru iyi yapmamız lazım. parkur çok sıkıntı ya en ufak bi hatada yanıyoruz aq. tyt öyle değil en ufak hatada 1-2 net gidiyor ama parkur harbi sıkıntıymış yani ben hiç girmedim girenler öyle diyor.
İstanbul aydın üniversitede giricem inşallah az kayıyordur orada ya yani girmeden önce araştırırım en az kayan ayakakbıyı alırım yani koşu aykakabısı mı ne gerekiyorsa. bu arada İstanbul aydın'ın sitesinde antrenörlük gözüküyor ama yök sitesinde gözükmüyor anlamadım? yök sitesinde sadece spor yöneticiliği gözüküyor ama üniversitenin kendi sitesinde antrenörlük var?
ya sınav yeri önemli değil ya ben tutturayim şu bölümü :D gerisi önemli değil ama şimdi tyt tamam yani edebiyat ve matematik çalışır geçeriz zaten zor değildir tyt kolay diyorlar ama adamlar lisanstan bizden 50 puan fazl alıyor onlar 80 alırken biz 30 alıcaz o 50 puanı parkurda nası kapatcaz o sıkıntı.
:D valla boks lisansı çıkartıcam + lise puanım 72 ortalama. bide tyt çalışmaya başlıyorum edebiyat ve matematik odaklı çalışıcam. sosyal, fen, kimya, biyolojim çok kötü fizikte bişeyler yaparım ama diğerleri batıracak yani edebiyatı ve matematiği iyi yapmam lazım onlara çalışıyorum sadece zaten. parkur için hoca okulda ders vericek zaten hızlı olursam kazanırım sürekli sporda çalışıyorum patlayıcı hız ve koşu bandında koşuyorum hızlı.
kanka sen bokstan 30 puan nasıl aldın? ne yaptın yani nasıl bi boks geçmişşin vardı ne zaman başladın? ben anlamadım kural varmış işte en az 3 yıl lisans yoksa puan yok veya en az 3 müsabaka yoksa puan vermiyoralrmış gibi.
bana kaç puan verirler? lisans çıkartıcam özyes sınavına 3 ay kala hatta müsabakaya katılıcam eğer katılabilirsem ama belki katılamam ama lisans çıkartıcam.
Genç dostum, ne güzel bir hedef koymuşsun kendine 🌟 BESYO demek disiplin, enerji ve takım ruhu demek. Antrenmanlara aktif katıl, kulüplere yazıl, turnuvalarda görev al. İnsanlar birlikte ter döktüğü kişilere bağlanır 🤝 Sporun yanında kitap oku, iletişimini güçlendir, beden diline özen göster. Yakışıklılık sadece fizikte değil duruşta ve özgüvende gizli 😉 Kendini sürekli geliştir, emek verdiğin her alan sana karizma olarak geri döner. Yolun başındasın, cesur ol 🚀
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar