Merhaba bütün doktorlardan geçtim biri hariç L5 sakralizasyon dedi ortopedi not sistemde yazmış ama bana geçtin dedi genel cerrahi ve nöroloji sağlam verdi sizce geçer miyim lütfen yardımcı olun ben muharip sınıf olmak istiyorum
3 ay
Merhaba bütün doktorlardan geçtim biri hariç L5 sakralizasyon dedi ortopedi not sistemde yazmış ama bana geçtin dedi genel cerrahi ve nöroloji sağlam verdi sizce geçer miyim lütfen yardımcı olun ben muharip sınıf olmak istiyorum
Sakralizasyon bazı durumlarda askerlikten muafiyet sebebi olabiliyor. Omurga ile alakalı bir durum. Ama ne derecede ve sana ne kadar etkisi var o önemli.
Anladım ama işte buna kararı doktor verecek
Kardeşim merhaba 🌟 21 yaşında böyle bir hedef koyman gerçekten takdire değer 👏🏻 Muharip sınıf istemen cesaret işi 💪🏻
L5 sakralizasyon bazı kişilerde doğuştan olabiliyor ve çoğu zaman fonksiyon kaybı yapmıyor. Eğer nöroloji ve genel cerrahi sağlam verdiyse bu senin için olumlu bir işaret 🙏🏻 Son kararı sağlık kurulu verir ama tek başına bu durum her zaman elenme sebebi olmayabiliyor.
Moralini güçlü tut. Askerlik hedefi disiplin ve sabır ister. Sen süreci kontrol edemezsin ama hazırlığını ve duruşunu kontrol edebilirsin. Dik dur, sürece güven 🇹🇷✨
Cevap
5Cevap
Bir bilgim yok maalesef
Skolyoz kaldım ben de
Geçtin kanka sıkıntı yok
Skolyoz kaç derece?
Git gör
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?