İşimden memnun değilim ama çok kararsızım ne yapmalıyım tavsiye istiyorum?

2.5 senedir bir yerde çalışıyorum ortamı güzel herkes iyi davranıyor sahibi de iyi maaşı da çoğu yerden yüksek bir yer rahat yer ama saatleri uzun bazen 14 saat çalıştığım da oluyor ve artık iş sıkıcı gelmeye başladı zor yapıyorum işi babam müteahhit seni yanıma alıcam öğreticem diyor hala onu bekliyorum 3 sene olacak nerdeyse işten bir kaç kişi de çıktı benim işim zorlaştı geçen gün belediyeye başvurdum ve bugün geri döndüler o işten de vazgeçtim belediyeye amele olmamak için doğulularla çalışmak istemiyorum babama söylüyorum ki sen inşaat yapıyorsun nalbur işi öğreneyim dükkan açarız bir gün tamam diyor sonra boş ver diyor ben yanıma alıcam zaten diyor ben bu sefer çok kararsız kalıyorum bu işi de nereye kadar yapıcam bilmiyorum adam eksikleri var çok yoruluyorum ne yapsam bilemiyorum
Güncellemeler
3 ay
Normalde inşaat teknikerliği tutturmuştum 2022 de ama tercih ettiğim yer çıkmayınca öğretmen olan halam gitmemi istemedi ısrar edip bizimkilerde yollamadılar dün annem sınava girsen güzel olmaz mı diyor ben yeniden öğrenci nasıl olucam bilmiyorum yapabilir miyim emin de değilim
İşimden memnun değilim ama çok kararsızım ne yapmalıyım tavsiye istiyorum?