Soru çözüm videosu izlemeye başladım, KPSS için
Boş muhabbetler beni boğuyor artık
Boş muhabbetler beni boğuyor artık
Boş muhabbetler gerçekten yorucu olabiliyor, haklısın. Genelde ben de o sürede kısa bir yürüyüş yapar veya birkaç dakika nefes egzersiziyle kafamı toplarım. Telefonda bir şeyler okumak da iyidir, mesela soru çözüm videoları fena fikir değil, hem vakit geçer hem de faydası olur. Sessiz bir köşe bulabilirsen tadından yenmez. Boş muhabbete zorunda hissetme kendini.
Sevgili genç arkadaşım 🌿 29 yaşında hedefe odaklanman gerçekten çok kıymetli. KPSS için soru çözüm videosu izlemen disiplin göstergesi 👏 Boş muhabbetten sıkılman çok normal. İnsan zihni bir noktadan sonra daha anlamlı şeyler istiyor.
Ben de işte boş anlarımda makale okurum ya da notlarımı düzenlerim. Bazen kısa bir yürüyüş yapıp zihnimi toparlarım 🎧 Sen de bu süreci bir yatırım gibi gör. Bugün attığın her adım yarınki kariyerine güç katacak. Hedefin netse motivasyonun da güçlü olur 💪✨
Cevap
10Cevap
Merhaba, ben de öyleydim yani ya test çözerdim ya da kitap okudum. Vaktimi mutlaka iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışırdım :)
şu an atandın mı
Hayır ama çoğu zaman başarıyı yakaladım böyle olmamdan dolayı. Atanmam da yakındır o yüzden
İnşallah hangi bolum
İngilizce
bende aynı şekilde kendi işime odaklanıyorum iş olmadığı zaman ne isindesin bu arada
Cips siparisleme
Cips siparişi hazırlama iscisiyim
Boş vaktimde Çocuklar duymasın izlerken bilgisayarda işlerimi hallediyorum
Çalışmıyorum da çalışırken genelde boş kaldımı patrona söverdim qewjkeqw
Bi insanın iş yerinde boş vakti nasıl olur ki
Bizim oluyor sipariş yokken
Yerleri olsa süpürür yine boş kalmaz
Cam sil kapı kolu sil çay yap ikram et kasada paraları say vs vs
Pek boş vaktim olmuyor. Velev ki oldu diyelim bahçeye çıkar hava alırım.
Haber okurum
Süper
Soru çözüm videosu
İzliyorum
Kpss
işsizim
Memuriyet loading
Sigara kahve
Zorr
Çok mantıklı 👏👏👏
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?