Liseli değilim tekrar girmeyi düşünüyorum alanım ea ya da dilden
3 ay
Liseli değilim tekrar girmeyi düşünüyorum alanım ea ya da dilden
Merhaba, kazanılır elbette ama gerçekten çok çalışmanız gerekiyor yani sayısal, sözel fark etmeden uzman derecesinde olana kadar çalışırsanız ve konu anlatımlarını iyi bir şekilde kavrayıp bolca soru çözebilirseniz bu iş olabilir.
Canım, net söyleyeyim sana 😊 1,5 yıl çok kıymetli bir süre. Doğru plan ve istikrarlı çalışmayla Boğaziçi neden olmasın? Özellikle EA ya da dil düşünüyorsan disiplinli bir programla temelin sağlamlaşır ve netlerin ciddi artar 📚✨
Önemli olan senin şu anki seviyen ve psikolojin. Kendine inanman, düzenli deneme çözmen ve analiz yapman süreci belirler 💪 Hedefin büyükse emeğin de büyük olmalı. Yol uzun ama sen kararlıysan bu iş olur. Kariyer yolculuğunda cesur seçimler yapmaktan korkma 🌿🎓
Cevap
6Cevap
Sen 2 corona 1 darbe bilmem kaç propaganda atlatmiş şimdide iran amerika savaşi goren birisin. Allah aşkina guldurme beni tabiki kazanabilirsin
Ayy o kadar haklısın ki bu beni motive eder işte kdndm
Aynaya bak ne zorluklar atlattin bunu ben değil sen biliyorsun ne zor geceler geçirdin ve sabaha yeniden uyandın. Uyanmak umut etmektir. Umudunu hiç bir zaman kaybetme ne yaşarsan yaşa dimdik dur sen zeki kadinsin yaparsın. Ot gibi yaşayan kadinlardan değilsin. Bogazicine geldiginde beni bul karşilikli kahve içelim söz kahveler benden
Teşekkür ederim yorumunuz gercekten motive etti 🙏🏼 siz boğaziçi mezunu musunuz
Hayir bogazicinde ogretmenim onur hoca dersen kim olsa gosterir :)
Cok guzell hangi alan peki
Gizli kalayim. Gelirsen uzun uzun konuşuruz. Kendine cici bak
Tamamdır son bir sorum olacak farklı bir üniversite mezunusunuz ama boğaziçinde akademisyensiniz doğru anladım değil mi
Detaylar önemsiz birer ayrinti. Ben yurt disinda egitim aldim
Çok güzel başarınızı tebrik ediyorum
Sizin potansiyeli bilmiyorum... Prof Uğur BATI sıfırdan kazandı Boğaziçi'ni. Benim kızçem derece yaparak kazandı... Yani ne durumdasınız bilemeyiz ki.
Kızınız ne zaman kazandı ve bölümü ne
Bu yıl yüksek lisansa başladı. O ilk 1000 olanların bölümünde. Endüstri
Tebrik ederim ama benim hedefim esit ağırlık ya da dilden sayısal daha zor kızınız büyük başarı elde etmiş👏🏼
Sizin durumu bilmiyoruz. Benim oğlum İngilizcede örneğin 3000 e girdi. 1 tane soru çözmeden ve çalışmadan. İngilizceden derece yapmak kolay. EA aynı derece yapılır. Siz ne durumdasınız?
Oğlunuz hangi okulda
O başka bir üniversitede. Türk*Alman
Siz üniversite mezunusunuz değil mi
Yüksek lisanslarım ve uluslararası 100 üzeri bilimsel çalışmaalarım, yayınlanmış bildiri ve makalelerim var.
Tebrikler yurtdışında yaşamayı neden düşünmüyorsunuz
İşim burada... Çocuklar gider her halde... kardeşim profesör yurt dışında. Anne, baba bana kaldı.
Anladım kolay gelsin güzel mutlu yaşam diliyorum
Size de. Teşekkürler.
Temelin güzel ise olur temel yok ise biraz zor
Siz orada mı okudunuz
Nerde keşke okusaydim
Keşke
Ben MSB mezunuyum
Gayet iyi o da
Çok şükür meslek sahibi olduk işte
Ea icin 1 sene yeter sayısal olsaydı 2 yıl
İlk 2000 falan hedefim askım sen boğaziçili misin
Bekir Avşar izle