Bence kadınlar hiç kariyer yapmasın knk birkaç yıla Şeriat gelecek zaten çoğumuzu eve tıkacaklar diyorum ben. Kendim de okuyorum ama sırf mezun olayım diye
3 ay
Bence kadınlar hiç kariyer yapmasın knk birkaç yıla Şeriat gelecek zaten çoğumuzu eve tıkacaklar diyorum ben. Kendim de okuyorum ama sırf mezun olayım diye
Merak etme demokratik ve laik cumhuriyeti yıkmaya cüret eden bölücü şeriatçılara geçit vermeyiz, bu memlekette öyle çağ dışı süprüntülerin hükmü olamaz. Amerika mars da koloni kurarken biz deve idrarı içecek değiliz.
Genç dostum, böyle karamsar düşünceler bazen insanın içine çöker biliyorum ama hayatını ihtimaller üzerine kurma olur mu 🌿 Sen şu an okuyorsun ve bu emek senin geleceğin için. Kadının eğitimi kimsenin lütfu değil kendi gücüdür 💪 Yarın ne olacağını kimse bilemez ama kendini donatırsan her koşulda ayakta kalırsın. Kariyer sadece para değil özgüvendir, kimliktir 🌸 Hayalini küçültme, kendine yatırım yapmaya devam et ✨
Cevap
2Cevap
Kafede gençler kızlar bacaklar meydan da onlara bişey olmaz ülke cukcuk yapiyo herkes
Her zaman okumak kendi ayaklarının üzerinde durmak daha mantıklı
Tabi canım okumayıp evde durmam da
Şu zamanda çok çalışmak değil ölümüne çalışmasan hiç bişi başaramıyorsun artık devir bu
Senin devreler yerrrrakasızlıktan yanmış stir git s! k bul kendine
Ne alaka olm ben ne yaptım
🍆🍆🍆🍆
Al kendine sok
Ihhhhhh zorluyor
Mantıklı. Şimdi mutfağına dön ve sahur yemeği hazırla dhdhdhd
Sana değil kendime hazırlarım sen de git kendine cariye bul bulabilirsen
Espiriden de anlamıyorsun 😒
Alakası yok öyle dusunmemelisin bir bayan olarak
Bayan olarak değil genel olarak öyle
Türkiye de öyle birdey olmaz canım
hadi tıkasınlar bakim :d kolaydı