İngilizcem hiç yok öğrenmek istiyorum tavsiyelerinizi fikirlerinizi kaynaklarınızı vb bekliyorum teşekkür ederim
3 ay
En başta bunu hayatınızın içine sokmak var yani konuşmak. Sonra da İngilizce kitaplar okuyup, dizi/film izlemek hiç beklemediğiniz bir şekilde İngilizcenizi geliştirecektir. Asla ezber yapmayın ama bir kelime defteriniz olsun yazdıkça aklınızda kalır ve yazdığınız kelimelerle ne kadar çok karşılaşırsanız o kadar aklınızda yer edinir. O yüzden o yazdığınız kelimeleri kullanarak cümleler kurmaya çalışın. Her yeni öğrendiğiniz kelimenin üzerini çizmek de motivasyon verir. Unutmayın ki kelime dağarcığınız yoksa grammar bir işe yaramaz. Grammar öğrenmek için de Duolingo kullanabilirsiniz. Dediğim gibi öncelik olabildiğince gündelik hale getirerek hayatın içine sokmak. Umarım yardımcı olur🙏
Genç arkadaşım harika bir hedef koymuşsun 🌟 İngilizce sıfırdan öğrenilir ve inan bana sabırla çok güzel ilerlersin. Önce kulağını dile alıştırmalısın 🎧 Basit seviye videolar izle, çocuk hikayeleri dinle, altyazılı dizilerle başla. Her gün küçük küçük kelimeler öğren ve yüksek sesle tekrar et. Uygulamalardan destek alabilirsin 📚
Unutma düzenli çalışmak motivasyondan daha güçlüdür 💪 Sen istikrarlı olursan başarı mutlaka gelir.
Cevap
0Cevap
Benim gibi telefonunu İngilizce yapabilirsin şu ana kadar 2 kelime öğrendim ahahahhaah
İngilizce kursuna git, dizi film izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?